You are here: Home » Beauty » Beauty by Roos Hairloxx haarverzorgingsproducten

Beauty by Roos Hairloxx haarverzorgingsproducten

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik, alweer bijna 2 jaar geleden, Hairloxx volume extensions heb laten zetten door Beauty by Roos. Maar behalve Hairloxx extensions heeft Beauty by Roos nu ook een complete haarverzorgingslijn, en deze is niet alleen perfect voor extensions maar ook voor ‘gewoon’ haar.

hairloxx-total-care-kit-intense

 

In de zomer heeft je haar, door zon, zee, strand, het vaak zwaar te verduren. Je haar wordt droog en beschadigd en gaat pluizen. Daarom introduceert Beauty By Roos, de hairextension specialist van Nederland, 2 nieuwe Hairloxx verzorgingsproducten binnen de Haircare lijn: een Hair Mask en een speciale hairextension borstel, waarmee je kapsel extra goed verzorgd wordt. Het Hair Mask voedt, herstelt en beschermt zowel het natuurlijke haar als het haar met hairextensions, terwijl de borstel je kapsel weer zacht en glanzend maakt.

Wil je je haar extra verzorgen, naast de shampoo en conditioner, gebruik dan het nieuwe Hair Mask. Dit super voedende masker herstelt de vochtbalans, laat het haar (weer) glanzen en geeft het zijn natuurlijke zachtheid terug. Vitamines en antioxidanten bevorderen de celgroei en herstellen het haar van binnenuit. De formule beschermt de haarstructuur, hydrateert je lokken en verbetert de doorkambaarheid. Een ideaal masker om droog en beschadigd haar weer gezond en glanzend te maken. Extra fijn is de unieke prosecco geur van het masker en het masker is vrij van parabenen en fruitzuren.

De nieuwe fijne ronde borstel met zachte pinnen maakt zowel haar met extensions, als het natuurlijke haar extra zacht, glanzend en pluisvrij. Borstel je haar 1 keer per dag met deze borstel en zie direct het verschil.

Een ander nieuwtje is de hairextension calculator. In enkele stappen wordt aangegeven welke treatment met bijbehorend kostenplaatje het beste aansluit bij jouw wensen. Naast het totaalbedrag wordt ook het maandbedrag weergegeven bij het nemen van een abonnement. Het plaatsen van hairextensions is echter wel maatwerk, wat betekent dat de hairstylist in de Beauty by Roos salon het online advies in overleg kan bijstellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com