You are here: Home » Accessoires » Test; Philips BikiniGenie-trimmer

Test; Philips BikiniGenie-trimmer

geschreven door Constance

Zoek je een goede manier om je bikinilijn te trrimmen, zonder huidirritatie, sneetjes en wondjes? Dat kan met een van de 2 Philips BikiniGenie-trimmers.

philips bikinigenie

Met de Philips BikiniGenie-trimmer kan je je bikinilijn snel en veilig trimmen, modelleren en stileren. Er zijn 2 modellen en ik heb de versie met  met 2 opzet kammen (3-5 mm. lengte), een trimhoofd dat de haren trimt tot 0,5 mm en een minischeerhoofd voor een volledige ontharing.

Je kunt de BikiniGenie, die werkt op 1 batterij, zowel nat als droog gebruiken, dus je kunt je scheren onder de douche maar ook even een kleine ’touch up’ zonder water kan perfect. De trimmer is droog nl. net zo effectief als wanneer die nat is. De afgeronde snijtandjes trimmen het haar en beschermen de huid. En de trimmer en de hulpstukjes kan je meenemen in de speciale opbergetui.

bikinilijn

En behalve je bikinilijn is de Philipsss Bikini-Genie trimmen ook nog perfect voor andere, kleine, ontharingsklusjes te gebruiken. Ik heb heel eenvoudig en snel oorhaartjes bij Testman verwijderd.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Miranda 3 augustus 2015 - 09:50

Deze zou ik graag testen. Het is toch altijd een heel gedoe om er zonder wonden of ingegroeide haren vanaf te komen.

Reageer
Constance 4 augustus 2015 - 12:38

Hi Miranda, ik begrijp dat je hem graag zou testen maar uit hygiënisch oogpunt kan ik mijn testexemplaar niet naar je opsturen. Sorry

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com