Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Ibiza style sieraden; Gilian Originals

Sinds kort zit er in het Amsterdamse Spiegelkwartier het artelierwinkeltje van Gilian Originals, en hier vind je mooie ‘Ibiza’ style sieraden. De  ontwerpster Gilian Sluiter maakt al haar delicate, vrouwelijk en kleurrijke sieraden (kettingen, armbanden, ringen en enkelbandjes) zelf en deze zijn allemaal apart maar ook met elkaar te dragen (layering) en te combineren waardoor elke set uniek wordt, want jij zelf hebt deze gecombineerd.

Gilianoriginals_Solidgold_Ring_Turkoois_350_1

Voor de nieuwe collectie zijn betekenisvolle hangers, kleurrijke edelstenen en zijde gebruikt. Daarnaast ontwikkelde Gilian een kleine exclusieve collectie van 14 karaat solid gold. De Solid Gold collectie bestaat uit vijf ringen van 14 karaat goud met een ingelegde opaal, turquoise of amazoniet die goed kunnen worden gelayerd met de 14 karaat ‘love’ ring. De collectie biedt daarnaast korte kettingen met een hartje, wishbone of ster en klassieke gouden oorstekers met een geboortesteentje.

Gilianoriginals_Ket_Luminous_Ketting_Grijs_Zijde_89

De kleurige zijden Luminous kettingen, van 14 karaat en 24 karaat verguld goud, hebben fijne, bijna lichtgevende koortjes met de amulet Ganesha die staat voor bescherming op je pad. De kleuren zijde staan voor liefde & bescherming (rood), balans & groei (groen) en oprechtheid & stabiliteit (blauw), spiritualiteit & creativiteit (paars) en wijsheid & geborgenheid (grijs).

Gilianoriginals_Ket_Precious_Ketting_Bergkristal_80_1

Symbolen zoals sterren en maantjes zijn terug te vinden in de nieuwe Lariat kettingen. Deze zijn met een enkel stukje ketting extra verlengd aan de onderkant, wat een
speels en ‘gelayered’ effect geeft. Ook zijn er nieuwe armbandjes in goud met een fijn
gouden vleugeltje of met een met pijltje. Daarnaast zijn er gouden enkelbandjes, ringen en
‘bangles’ toegevoegd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?