Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Telefoonhoesje

Ik wissel regelmatig van smartphone en voor bijna elk merk/model is er wel een speciaal telefoonhoesje, cover of tasje te koop. Dus toen ik benaderd werd door Telefoonhoesjestore.nl om een smartphone hoesje te testen heb ik ook heel bewust een telefoonhoesje gekozen dat ik voor meerdere modellen kon gebruiken.

paars-gestikt-lederen-portemonnee-hoesje

Je kunt bij Telefoonhoesjestore.nl natuurlijk terecht voor Samsung, HTC of iPhone 6 hoesjes.  Maar ik gebruik regelmatig een Huawei en een Lumia toestel, en omdat beide modellen zo verschillend zijn wilde ik graag een zgn. portemonnee model want beide telefoons passen prima. Nu zal niet iedereen hiervoor kiezen omdat je je smartphone altijd eerst uit de hoes moet halen, voordat je kan telefoneren, Whats-appen of fotograferen. Maar ik vind een goede bescherming, in mijn tas, heel belangrijk en dit is voor mij een belangrijke reden dat ik paarse portemonnee hoesje heb genomen. En je kunt ook nog wat pasjes, papiergeld en/of visitekaartjes kwijt.

iphone 6 bookcase

Telefoonhoesjestore.nl heeft, behalve het portemonnee model, ook nog Bookcases
Back covers, Flip Cases, Pouches/Insteekhoesjes, Armbanden en Bumpers in haar assortiment, dus een ruime keuze uit telefoonhoesjes. En vandaag besteld, is morgen geleverd en je kunt ook, binnen 14 dagen, je aankoop terugsturen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?