Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

ladygadgets

Fujifilm Instax camera mini 90

Een tijdje geleden heb ik al melding gemaakt van de leuke retro Fujifilm Instax camera mini 90 die je bij de Hema kan kopen. (Dit artikel vind je hier.) Maar behalve de kunststof modellen heeft Hema nu ook een limited edition in haar collectie en deze is alleen online te koop.

fujifilm instax camera mini 90 neo classic

De Fujifilm Instax camera mini 90 Neo Classic, zoals ie voluit heet, is net als haar kleurige broertjes en zusjes, een direct-klaar camera. En is gemakkelijk te bedienen en maakt mooie scherpe foto’s en zijn, o-zo-retro, gelijk klaar. En je kunt op de brede rand, om de foto heen, teksten zetten. Hij wordt geleverd incl. een oplaadbare batterij, oplader en de camera is slechts 11 x 9 x 4 cm, dus past gemakkelijk in je tas.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?