You are here: Home » Accessoires » Essence lanceert de ‘Make me Pretty’ kwastencollectie

Essence lanceert de ‘Make me Pretty’ kwastencollectie

geschreven door Constance

Elke make-up artist weet dat goede kwasten, in alle soorten en maten, het halve werk is. Daarom lanceert essence, (in november in Nederland en vanaf eind september t/m half oktober in België) en in november (Nederland) de trend edition “make me pretty” een complete kwastencollectie.

essence kwastenset

Alle kwasten hebben zachte, synthetische haartjes van hoge kwaliteit. Het aanbrengen van verschillende texturen met “make me pretty” kwasten is ideaal. De coole grafische designs in felle kleuren maken deze beautyhulpjes tot ware eyecatchers. De ‘musthave’ van deze collectie is de multi use eyeshadow brush, want deze kwast is een echte 3-in-1.

essence make me pretty – eyeshadow blender brush heeft platte haartjes en is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish.

essence make me pretty – precise eyeshadow brush zorgen ervoor dat je oogschaduw nauwkeurig wordt opgebracht, mede door de ronde vorm in combinatie met de zachte haartjes.

essence make me pretty – multi use eyeshadow brush is de ultieme ‘musthave’ van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte en om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld.

essence make me pretty– eyebrow comb heeft 2 uiteinden waarmee je wenkbrauwen mooi in model brengt.  Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren en vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes.

essence make me pretty – lip brush heeft schuin afgesneden haartjes waarmee je je lipstick precies op je lippen kan aanbrengen.

essence make me pretty – concealer brush is een ronde kwast waarmee je je concealer mooi kunt blenden en daarna gelijk kan aanbrengen onder je ogen of op je wangen.

essence make me pretty – powder & highlighter brush heeft een speciale vorm waarmee je poeder kunt blenden en highlighter mooi kunt opbrengen voor de perfecte finish.

essence make me pretty – blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het ‘shapen’ van de gezichtscontour.

sencessence make me pretty – bronzer brush is de kwast voor een perfecte, natuurlijk ogende teint. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com