You are here: Home » Beauty » MÁDARA Cosmetics lanceert 2 nieuwe producten

MÁDARA Cosmetics lanceert 2 nieuwe producten

geschreven door Constance

Intussen weten jullie het al, ik ben een MÁDARA-fan, en dit natuurlijke huidverzorgingsmerk heeft 2 nieuwe producten gelanceerd; de MÁDARA Cosmetics  Bio-Active Deodorant en Micellar Water.

madara deodorant

De MÁDARA Bio-Active deodorant is ontwikkeld op basis van natuurlijke anti-bacteriële ingrediënten en is aluminiumvrij. Je oksels worden lang fris gehouden en je oksels worden verzorgd en verzacht. MÁDARA Bio-active deodorant bevat een krachtige organic BIO blend; verfrissende en verzorgende extracten uit salvia, calendula, pepermunt en kamille zijn gecombineerd met Palmarosa olie. Een essentiële olie die de unieke eigenschap heeft om de microben productie te verminderen en transpiratie af te remmen. Bio-active Deodorant zorgt daarnaast voor extra hydratatie en versterking van de natuurlijke huidbarrière. Mádara Bio-Active Deodorant wordt gebruikt zoals iedere andere deodorant: eenmaal daags na douche of bad en je kan deze deodorant gedurende de dag meerdere keren aanbrengen.

madara micellar water

De 2e innovatie is  het MÁDARA Micellar Water met hyaluronzuur. Mádara Micellar Water combineert milde, effectieve gezichtsreiniging op basis van natuurlijke ingrediënten en hydratatie door hyaluronzuur in één product. Mádara is een van de eerste merken die erin is geslaagd om deze reinigende formule volledig organic te produceren. MÁDARA Micellar Water is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals aloë-vera sap dat is verrijkt met miljoenen minuscule oliecellen. De aloë-vera verzacht en reinigt, verwijdert make-up en werkt tegelijkertijd als een vocht inbrengende toner. Pioenrooswortelextract, dat rijk is aan antioxidanten beschermt en verzacht de huid terwijl hyaluronzuur moleculen zorgen voor intensieve hydratatie. MÁDARA Micellar Water is een universele gezichtsreiniger en hoeft na gebruik niet te worden afgespoeld. Het haalt make-up en vuil in één keer weg en brengt de vochthuishouding en de huid weer in balans en is geschikt voor dagelijks gebruik en is dankzij de handzame verpakking en de multifunctionele werking ook ideaal op reis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com