Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera
  • Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera
  • Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’ Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’
ladygadgets

Maak je vakantiefoto’s met de Focus Drone

Selfiestick move over, want deze zomer ga je maak je vakantiefoto’s en -video’s met de Focus Drone.

combi

De Spectron Focus Drone vliegt door de lucht en maakt, tegelijkertijd, met de HDcamera foto’s en video’s. Controleer of je genoeg ruimte hebt voor R/C vliegen, en laat je Focus Drone opstijgen, binnen en/of buiten. De drone vliegt tot ruim 30 meter en heeft verschillende snelheden; voor de beginner laag en voor de ervaren piloot hoog. Op de 2 GB SD-kaart sla je jouw gemaakte foto’s en video’s gemakkelijk op en met de USB-kabel zet je deze simpel over op je computer.

Je kan ruim 6500 foto’s en 30 minuten video maken vanuit de lucht met de HD camera. De drone is viermotorig aangestuurd voor een stabiele vlucht en het maken van eenvoudige vliegacties. Door de samenstelling uit verschillende delen is de drone ook simpel te installeren en te repareren. De geïntegreerde 6-assige gyroscoop met positiecontrole verzekert je bovendien van een goede oriëntatie in de lucht.

Drone

De drone heeft daarnaast extra speelfuncties waarmee je gave loopings kan maken en heeft ie, als 1e,  de unieke ‘auto return’-knop, waarmee je de drone met één druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?