You are here: Home » Ladygadgets » Oris lanceert 3 nieuwe horloge modellen

Oris lanceert 3 nieuwe horloge modellen

geschreven door Constance

Het Zwitserse horlogemerk Oris heeft 3 nieuwe horloges gelanceerd. In de afgelopen 111 jaar creëerde Oris functionele, accurate en betrouwbare horloges voor ‘real people’.

Oris Big Crown Pro Pilot GMT

De Big Crown ProPilot GMT is het nieuwste horloge dat de filosofie van de onafhankelijke Zwitserse onderneming tot leven brengt. Het is ontworpen voor tijdzone overschrijdende piloten en reizigers en biedt een nieuw ontworpen GMT uurwerk.

Oris Audi Sport GMT

En Oris produceert al meer dan 45 jaar horloges die zijn geïnspireerd door de snelle wereld van de autosport. Al deze knowhow komt nu samen in de nieuwe Audi Sport GMT, het nieuwste product in de formidabele partnership met Audi Sport.

Oris Carlos Coste Limited Edition IV

En vol trots introduceert Oris de nieuwe Carlos Coste Limited Edition IV, een zeer functioneel duikhorloge dat ontworpen is met het oog op free-diving. Bij deze extreme sport moet de duiker z’n adem een aantal minuten inhouden en tot het uiterste te gaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com