Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie
  • Test; Ultimate Ears WONDERBOOM, bt speaker Test; Ultimate Ears WONDERBOOM, bt speaker
  • Test; Sengled Snap LED Lamp, een lamp met ingebouwde camera Test; Sengled Snap LED Lamp, een lamp met ingebouwde camera
  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
wonen

Speaker test

Afgelopen dinsdag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de HEOS by Denon HEOS 1 speaker en werd er woensdag een doos met daarin de Raumfeld One S afgeleverd, dus tijd voor een heuse Speaker test!

HEOS 1

Ik ga de aankomende dagen beide modellen uitgebreid testen dus die review volgt binnenkort maar ik heb eerst even wat informatie voor jullie op een rijtje gezet over beide modellen.

Ik heb de HEOS 1 gekregen incl. het HEOS 1 Go pack (moet apart worden aangeschaft).De HEOS 1 kan onderdeel uitmaken van het draadloze HEOS muzieksysteem maar ook als stand alone speaker (of als je er 2 hebt, in stereo) voor binnen- ‘én buitenshuis. De HEOS 1 Go Pack zorgt ervoor dat je de HEOS 1 draadloos kan gebruiken en door de bijgeleverde Bluetooth dongle wordt de HEOS 1 ook spatwaterdicht.

raumfeld one S
Nu wil het toeval dat ik de Raumfeld One S heb ontvangen en dit model is ook geschikt voor in de badkamer en is dit model ook te gebruiken als je meerdere Raumfeld speakers in huis hebt staan, tot een Raumfeld Multiroom muzieksysteem.
Kortom beide speakers hebben eigenlijk wel dezelfde ‘features’ dus wordt dit weer eens een echte ‘duo’ test. Ik heb er zin in.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?