Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

De Healthbox

Ben je, net als Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis van BeBio.nl, een echte healthfreak? Dan is de Healthbox, die je maandelijks thuis gestuurd krijgt, echt de box voor jou!

Healthbox.nl

In de Healthbox zitten nieuwe producten voor een lekkere en gezonde kick-off van de dag, zoals vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Welke producten het precies zijn, is steeds een verrassing. In ieder geval zit er altijd een pot multivitaminen van Orthica in t.w.v. € 15,-.

In de allereerste Healthbox (twv. euro 65,44) zit Body & Fit Kokosolie, Dr.Hauschka Gekleurde Dagcrème, Blackroll Mini, Grød Havermout, Big Food Chiazaad, Orthica Soft Multi en Bites We Love. Elke maand zie je op healthbox.nl de inhoud van de nieuwe box en ook tips en info over de inhoud.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?