You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Philips Hue Go

Test; Philips Hue Go

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik al gemeld dat wij de nieuwste Philips Hue lamp zouden gaan testen, de Hue Go. De Philips Hue Go is een (draadloze) draagbare lamp waar wij de afgelopen warme avonden regelmatig mee buiten hebben gezeten. Hij is nl. perfect om gezellig bij de bbq-en, te borrelen of zelfs bij te lezen. Maar hij is natuurlijk ook prima binnen neer te zetten, mede doordat hij ‘voorgeprogrammeerde’ kleuren en effecten heeft.

hue go op tafel

De batterij, opladen duurt 1,5 uur, gaat gemiddeld 2,5 tot 3 uur en dat is afhankelijk van de lichtsterkte en je kunt tijdens het opladen de Hue Go gewoon blijven gebruiken.

Er zijn 7 verschillende effecten en standen. Er zijn 5 dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest, Night Adventure en hiermee creëer je een sfeer waarin jij je prettig voelt. En als je 1x op de knop aan de onderkant drukt, licht 1 van de 2 witte lichten op.

philips-hue-go

Maar de Hue Go kan je ook in een bepaalde kleur instellen en dat krijg als je de knop 2x ingedrukt houdt en dan verandert de Hue Go van kleur, tot je de kleur zit die jij wilt. Om de accu te sparen kan je de lamp ook in stand-by zetten en na 2 uur schakelt de Go alsnog uit.

De Philips Hue Go is een vrij grote, plastic, lamp. Hij ziet eruit als een klein model schaal en hij is 2 manieren neer te zetten; met het licht omhoog of op de schuine standaard aan de onderkant en dan schijnt het licht schuin naar boven.

En doordat de Hue Go ook op met de Hue app te koppelen is kan je hem ook als wekker gebruiken, dus als Wake-Up light alleen zonder geluid, maar dan moet ie wel in het stopcontact zitten.  Net als het koppelen aan je Brigde is de Hue Go ook te koppelen aan de Ambilight tv, net als de andere Hue lampen. Dan verkleurt hij mee met de kleuren van je tv.

philips hue go

Conclusie; De Hue Go lamp is een leuke aanvulling op het al bestaande Hue assortiment, en dat geldt zeker bij een zwoele zomeravond. En voor ons is de accuduur van 3 uur lang genoeg, alleen bij een late zomerparty of etentje moest ie aan het stroom en je hebt geen app nodig voor de Dynamic Effects.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com