Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis
  • Mooie bruine benen met L’Oréal Paris Mooie bruine benen met L’Oréal Paris
  • Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber
  • Maybelline introduceert 4 nieuwe make-up producten Maybelline introduceert 4 nieuwe make-up producten
shoppen

L’Oréal Paris opent winkel in Designer Outlet Roermond

Sinds gisteren is shoppen in Designer Outlet Roermond nog leuker geworden want speciaal voor alle beauty addicts heeft L’Oréal Nederland een outlet store geopend.

Deze winkel verkoopt de bekende beautymerken L’Oréal Paris,  Maybelline, essie en Garnier, die allen onder de L’Oréal groep vallen. De l’Oréal Outlet ziet eruit als een luxe parfumerie, waardoor je shopt in stijl maar wel met een lekkere korting.  De nadruk ligt op het make-up assortiment (fijn te combineren met de nieuwe fashionaankopen bij de andere outlets). Verder vind je in de winkel een telkens wisselend aanbod van huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en stylingproducten. Het aanbod bestaat uit producten die je niet langer in de winkels kunt vinden, maw. dit is de laatste kans dus om jouw favoriete kleur lipstick of vertrouwde foundation te scoren en de gemiddelde
outletprijs ligt 50% lager dan de adviesprijs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?