You are here: Home » Beauty » L’Oréal Paris opent winkel in Designer Outlet Roermond

L’Oréal Paris opent winkel in Designer Outlet Roermond

geschreven door Constance

Sinds gisteren is shoppen in Designer Outlet Roermond nog leuker geworden want speciaal voor alle beauty addicts heeft L’Oréal Nederland een outlet store geopend.

Deze winkel verkoopt de bekende beautymerken L’Oréal Paris,  Maybelline, essie en Garnier, die allen onder de L’Oréal groep vallen. De l’Oréal Outlet ziet eruit als een luxe parfumerie, waardoor je shopt in stijl maar wel met een lekkere korting.  De nadruk ligt op het make-up assortiment (fijn te combineren met de nieuwe fashionaankopen bij de andere outlets). Verder vind je in de winkel een telkens wisselend aanbod van huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en stylingproducten. Het aanbod bestaat uit producten die je niet langer in de winkels kunt vinden, maw. dit is de laatste kans dus om jouw favoriete kleur lipstick of vertrouwde foundation te scoren en de gemiddelde
outletprijs ligt 50% lager dan de adviesprijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com