Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

GRIP dienbladen

De meeste dienbladen zijn niet erg praktisch want je glazen glijden vaak alle kanten op met als gevolg; knoeien. Maar drankjes knoeien is nu verleden tijd met de nieuwe GRIP dienbladen van FINELL.

finell grip round

En naast praktisch is het dienblad ook nog eens een echte eye-catcher. De GRIP dienbladen zijn gemaakt van stevig aluminium en door de siliconen elastieken kunnen drankjes makkelijk vervoerd worden zonder enig risico. De GRIP dienbladen zijn er in een ronde en rechthoekige variant. Bij elk dienblad zitten elastieken in een neutrale kleur en in een felle kleur. Beide varianten hebben een strak design waarbij de elastieken banden kriskras over het dienblad lopen. Hou je het blad toch een beetje schuin? Geen zorgen, je zult alsnog niet morsen.

finell grip

GRIP – round is er in de kleur: mat wit met grijze banden of mat zwart met witte banden.
GRIP – parallel is er in de kleur: mat wit met grijze banden of mat zwart met witte banden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?