You are here: Home » Beauty » CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Gezicht en Nagels

CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Gezicht en Nagels

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kennis gemaakt met de nieuwe herfst/wintercollectie 2015 van CATRICE en dan met name met alle nieuwe oog- en lipproducten en kleuren. Maar natuurlijk blijft het hier niet bij, want ook voor de huid en nagels zijn er weer veel nieuwe kleuren en producten te koop. En deze collectie is vanaf juli bij Kruidvat en Trekpleister te koop.

image(3)

Gezicht by CATRICE

CATRICE Even Skin Tone Beautifying Foundation; Een zachte huidtoon die volledig in balans is, is het ultieme teken van een prachtige, jong uitziende huid. Een dermatologische studie bevestigt dat, slechts na 8 weken dagelijks aanbrengen, de nieuwe Even Skin Tone Beautifying Foundation zichtbaar pigmentvlekjes vermindert. De langhoudende, prettig aanvoelende textuur bedekt tevens onregelmatigheden en roodheid zodat de teint direct zijdezacht, egaal en glad oogt. De crèmige foundation bevat SPF 25 en biedt een medium tot hoge dekking en is er in 4 kleuren.

CATRICE Nude Illusion Make-up; Dit is een lichte foundation met een optimale matterende dekking en dankzij de zachte, lichtreflecterende pigmenten zorgt de foundation voor het gewenste soft focus effect en voor een gezonde teint. De formule is geweldig: hydraterend, langhoudend en met beschermende UVA- en UVB-filters. In 4 tinten en een nieuwe tint voor de lichte huid.

CATRICE Liquid Camouflage – High Coverage Concealer;  Donkere kringen, onregelmatigheden en roodheid behoren nu tot het verleden want de nieuwe Liquid Camouflage (in 2 kleuren) combineert optimale dekking met verzorging. De vloeibare concealer is waterproof en bijzonder langhoudend.

CATRICE Sun Glow Mineral Bronzing Powder; Deze poeder gebakken bevat mineralen en lichtreflecterende pigmenten voor een zongekuste look. De textuur is gemakkelijk uit te werken en heeft een zachte, matte finish. De kleur kan worden geïntensiveerd door de poeder meerdere malen aan te brengen, voor een natuurlijk zomers tintje.

CATRICE Illuminating Highlighter Pen; Deze vloeibare highlighter met zilverachtig-roze textuur zorgt voor een stralende teint en een zijdezachte glow. De draaipen met kwastje vergemakkelijkt het aanbrengen: dep op het jukbeen en vlak onder de wenkbrauw en vervaag zachtjes.

CATRICE Velvet Finish Powder with Hyaluron; Deze langhoudende, matte poeder is perfect afgestemd op de gelijknamige foundation en bevat vochtregulerende hyaluron en vitamine E. Delicate lichtreflecterende pigmenten geven onmiddellijk een soft focus effect. Fijne lijntjes worden zichtbaar geminimaliseerd en het resultaat is een egale, stralende teint. Verkrijgbaar in vier tinten en nieuwe kleur voor de lichte huid.

CATRICE Multi Matt Blush; 4 Matte, perfect op elkaar afgestemde kleuren in een blush. De lichte en delicate textuur van de poeder kan het beste worden aangebracht met een grote kwast en geeft de wangen een fris accent en de kleuren kunnen apart als gecombineerd opgebracht wordezowel separaat als gecombineerd worden gedragen. Voor een frisse, natuurlijke prachtige teint. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

CATRICE Defining Blush; Deze blush poeder met vitamine E is gemakkelijk aan te brengen met een grote poederkwast en geeft een stralende, frisse uitstraling. Met de hooggepigmenteerde, zijdezachte textuur kun je de jukbeenderen accentueren en de contouren van je gezicht modelleren. Verkrijgbaar in 9 kleuren incl. 3 nieuwe tinten: zacht mauve, warm abrikoos-rosé en een bessentint.

Nagels by CATRICE

CATRICE Luxury Nudes; Met de Luxury Nudes biedt CATRICE een nieuwe generatie lakken met perfecte dekking voor een elegant, natuurlijk resultaat met parelmoer- of satijn effect. Er zijn 8 kleuren waarvan een nieuwe nude-beige en nude-rosé tint, elk met een zacht glinsterend effect.

CATRICE Ultimate Nail Lacquer; Deze nagellak is er in 35 kleuren, waarvan 12 nieuwe tinten, incl. bessen, nude en rood, en de verbeterde samenstelling biedt een nog betere dekking, een perfecte glans en een langere houdbaarheid. Het afgeronde profiel van het kwastje is tevens geoptimaliseerd voor een extra gemakkelijke applicatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com