Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Internationale Dag van de Orchidee Internationale Dag van de Orchidee
shoppen

Orchidee Stijlgids

Een van de meest gemakkelijke, maar tevens een van de mooiste, planten is toch wel de orchidee. En op Orchidsinfo.eu vind je allerlei leuke en handige tips wat je allemaal met een orchidee kan doen.

z7 l s

En Orchidsinfo.eu heeft zelfs een speciale Orchidee Stylist opgeleid. En zij laat zien hoe je  de orchidee kunt gebruiken in je interieur, je balkon of terras. De orchidee is een stijlvolle plant die op vele (originele en onbekende) manieren kan worden verwerkt.

z12 l s

Bijna iedereen kent wel de o-zo-bekende ‘phalaenopsis’ maar zijn nog 11 andere soorten orchideeën, met kleine of grote bloemen en in verschillende kleuren. En met orchideeën kan je zelfs je je eigen huisparfum creëren.

Je kunt natuurlijk orchideeën in een mand of bak zetten, maar een andere manier is ook om de planten op te hangen. En ontwerper Roderik Vos heeft speciaal hiervoor de Orquid ontworpen, een orchidee hanger waarbij de plant op ooghoogte komt te hangen.

Roderick Vos orquid

Nu denk je misschien dat deze mooie plant moeilijk te onderhouden is, maar niks is minder waar want met een beetje water (en dus niet teveel) kom je al een heel eind. En als de bloei klaar knip je plant gewoon af en na een tijdje gaat ie gewoon weer groeien en bloeien.

z6 l s
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?