You are here: Home » Advertorial » Op zoek naar een nieuwe douchecabine?

Op zoek naar een nieuwe douchecabine?

geschreven door

Testman en ik hebben een los bad en een aparte douche. Nu vind ik af en toe in bad gaan best lekker, maar ik ben toch meer een ‘douchemens’. En daar hoort natuurlijk een mooie ruime douche bij, met een thermostaat kraan en een grote regendouche.

inloopdouches2

Douchen in bad vind ik dan ook echt geen optie, en als ikzelf zou moeten kiezen tussen douchen in bad of geen bad en een complete douchecabine of inloopdouche ga ik voor de laatste 2 opties.

Het verschil tussen een douchecabine en een inloopdouche is dat bij een douchecabine er een douchebak geplaatst wordt. En die zijn er ook voor kleine badkamers, want zelfs bij  60 cm. x 60 cm. kan er al een douchecabine geplaatst worden. Bij het kiezen van een douchecabine kan je kiezen uit 2 verschillende deuren, nl. een schuifdeur of een draaideur. Heb je niet zoveel ruimte dan is het handiger om voor een schuifdeur te kiezen. Maar is ruimte geen probleem, ga dan voor een draaideur, want dat geeft je badkamer een luxe uitstraling.

Testman en ik hebben zelf een inloopdouche waarbij de afvoer verwerkt zit in de dorpel. Een inloopdouche is perfect voor grote én kleine badkamers en dat komt o.a. doordat je inloopdouche een ruimtelijk effect krijgt, mede door de glazen wand. En als je ruimte genoeg hebt, is het een leuk idee om 2 douches naast elkaar te plaatsen zodat er 2 personen tegelijk kunnen douchen, ideaal met kinderen. En daar past natuurlijk een lekkere grote regendouche bij, deze kan je laten inbouwen of een set met glijstang, inclusief een thermostaatkraan.

stoomcabine mocoori

En heb je ruimte genoeg en wil je echt uitpakken, overweeg dan een stoomcabine. De luxe cabine heeft een regendouche in het plafond, een handdouche met thermostaatkraan, zijdouches voor een watermassage en stoom met aromatische geurdispenser. Verder kan je genieten van je eigen muziek, want je kan je eigen iPod/iPhone aansluiten of de ingebouwde radio aanzetten.

Kortom voor elke badkamer, klein of groot, is er een bijpassende douchecabine te koop en bij Maxaro kan men je voorzien van het juiste advies.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com