Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
shoppen

CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen

De zomer moet nog beginnen maar vanaf eind juli as. ligt de nieuwe make-up collectie van CATRICE voor aankomende herfst/winter 2015 al bij Kruidvat en Trekpleister in de winkels. Geïnspireerd op de modetrends van het herfst/winterseizoen 2015, presenteert CATRICE de nieuwste make-up voor komende herfst. Vandaag besteed ik aandacht aan de ogen en de mond en morgen aan het gezicht en de nagels.

image(2)

Chocolate is the new black; Zachte en subtiele tinten winnen aan populariteit. Smokey eyes worden dit najaar gecreëerd met warme bruin- en donkere nudetinten. De texturen zijn lang houdend en bieden zowel matte als parelmoeren effecten. De nieuwe lipstickkleuren zijn intens diep-pruimkleurig, bes, merlotrood en aubergine. Een prachtige, natuurlijke en egale teint is de onmisbare basis voor alle make-up stijlen. Nieuwe shaping producten geven het gezicht mooie contouren, voegen diepte toe en creëren highlights op gewenste plaatsen. Donkere nagellakken zijn trend voor de koudere maanden.

Fashion statement; Donker, extrovert en sensueel. De nieuwe lipstickkleuren zijn intens diep- pruimkleurig, bes, merlotrood en aubergine. Ze zijn d? eyecatchers van dit seizoen met diverse effecten vari?rend van hoogglanzend tot semi-mat. Behalve intensieve kleur bevatten de lipsticks verzorgende ingredi?nten en 2-in-1 producten met innovatieve formules zoals de nieuwe Shine Appeal Fluid Lipsticks.

Egaal en gedefinieerd; Een prachtige, natuurlijke en egale teint is de onmisbare basis voor alle make-up stijlen. Nieuwe shaping producten geven je gezicht mooie contouren, voegen diepte toe en creëren highlights op gewenste plaatsen. Een vleugje kleur op de wangen completeert de perfecte look.

Black-à-Porter; Donkere nagellakken zijn trend voor de koudere maanden. Behalve zwarte en bijna-zwarte tinten zetten koffiekleuren de toon. Opvallende effecten maken ruimte voor geometrische en minimalistische lijnen. We zien, behalve klassieke manicures in krachtige kleuren, ook nudetinten, zoals de Luxury Nudes.

Ogen by CATRICE

CATRICE Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow; Deze komt in 5 nieuwe tinten, geïnspireerd op de kleuren van de herfst/winter fashion shows. 3 Nieuwkomers hebben een matte finish in antraciet, chocoladebruin en olijfgroen; 2 een subtiele glans in warm goud en bruin. Mat, glanzend of parelmoer; er zijn nu 27 kleuren.

CATRICE Velvet Matt Eyeshadow; Deze oogschaduw heeft zachte pigmenten voor een matte finish. In 6 kleuren, waaronder een warme nudetint.

CATRICE Deluxe Trio Eyeshadow; 3 Perfect op elkaar afgestemde kleuren, in 3D dessin, en door het hoge pigmentatiegehalte is de oogschaduw langhoudend en ideaal om uit te werken. De combinaties zijn zachtbruin, grijs of aubergine.

CATRICE Absolute Chocolate Nudes Eyeshadow Palette; 6 Warme nude- en bruintinten, variërend van witte chocola tot donkere mousse, zijn nu verenigd in 1 palet, met  glanzende als matte effecten. Het palet is ook ideaal om mee te nemen op reis.

CATRICE Eye-Matic Dip Liner Waterproof; Met deze langhoudende en snel drogende zwarte eyeliner trek je gemakkelijk een strakke lijn, dankzij de afgeronde vilt tip.

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara; Deze mascara is er in 3 varianten: Ultra Black, Dramatic Volume en Waterproof. Ze hebben allen het exclusieve kasjmier proteïne ingrediënt. Het verschil zit ‘m in het borsteltje: de Ultra Black en Waterproof mascara hebben allebei een V-vormig vezelborsteltje, terwijl de Dramatic Volume versie een gedraaid vezelborsteltje heeft dat extra veel mascara opneemt voor nog meer effect.

CATRICE Kohl Kajal; Deze kajal, in 8 kleuren met keuze uit subtiel glinsterend, metallic of mat effect, heeft een zachte tip zodat je kajal gemakkelijk kunt opdoen. Er is nu ook een koperbruine kleur met metallic glans.

CATRICE Lash Growth Overnight Serum; Hiermee laat je wimpers, tijdens je slaap, groeien. Het transparante serum bevat nl. actieve ingrediënten die een lange termijn groei van de wimpers stimuleert. De testresultaten bevestigen: 18% wimpergroei na slechts vier weken bij dagelijks aanbrengen.

CATRICE Longlasting Brow Definer; De unieke vloeibare formule (in de kleuren blond, donkerblond en bruin) geeft een natuurlijk kleurresultaat voor perfect gedefinieerde wenkbrauwen. Je kunt de wenkbrauwen zichtbaar aanzetten en de wenkbrauwboog corrigeren met de extra dunne applicatorkwast. De unieke formule houdt de hele dag zonder uit te lopen.

CATRICE Fixing Brow Wax; Deze wax geeft je wenkbrauwen een perfecte vorm en houdt de haartjes op hun plaats. Voor een optimale wenkbrauwstyling. De Brow Wax zit in een praktische pen met intrekbaar puntje. Naast de transparant, is hij er nu ook in 2 nieuwe varianten: asblond en donkerbruin.

Lippen by CATRICE

CATRICE Pure Brilliants Colour Lip Balm; Deze crèmige lipbalm met een lichte kleur verzorgt je lippen met sheaboter. De lipbalm bevat lichtreflecterende pigmenten voor een subtiel glamoureffect in een zachte, bijna- transparante parelmoeren tint.

CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick;  Deze lipstick is een lipstick en gloss in-een. De combinatie van een gloss en lipstick zie je ook aan de verpakking; de gloss ziet eruit als een klassieke lipstick. In 8 kleuren waaronder zacht nude, vrouwelijk roze en klassiek rood.

CATRICE Glossy Lip Glow; Na het aanbrengen verandert de transparante textuur van de Glossy Lip Glow in lichtroze tot fuchsia. De kleur is nl. afhankelijk van de pH-waarde van je lippen en de kleur wordt intenser naarmate je deze vaker opbrengt.

 

CATRICE Ultimate Stay Lipstick; Deze lipstick, in 8 kleuren waaronder zacht nude, rose en een bessentint, blijft lang op je lippen zitten zonder dat last krijgt van droge lippen.

CATRICE Beautifying Lip Smoother; Deze verzorgt je lippen en egaliseert de fijne lijntjes rondom je lippen en heeft een subtiele kleurafgifte en een glossy finish.

CATRICE Ultimate Colour Lip Colour; Dit is een echte klassieker en is er in 14 kleuren, waaronder 2 nieuwe tinten: een warme bestint en een metallic roze-lila kleur.

CATRICE Longlasting Lip Pencil; Dit langhoudende lippotlood is zacht voor je lippen en voorkomt dat je lipstick uitloopt. In 12 kleuren, waaronder de warme bestint.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?