Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Proud24 Kimonodress en Wrapdress Mail & Win; Proud24 Kimonodress en Wrapdress
  • H&M Conscious Exclusive Collection 2016 H&M Conscious Exclusive Collection 2016
shoppen

Mail & Win; Nachtkleding van Proud24

Ik ben fan van de nachtkleding van Proud24. De nachthemden en tunieken zijn niet alleen heel comfortabel maar ook mooi en sexy. In de nachtkleding van Proud24 voel je je lekker en dat komt doordat alle tunieken gemaakt zijn van zachte katoen, in wit of zwart. Je kunt de Proud24 tuniekjes in bed dragen maar ze zijn ook perfect om mee naar het strand te gaan, over je bikini heen.

Boho

En ik mag, namens Proud24, 2 lezeressen blij gaan maken met 2 Proud24 tunieken; nl. de Boho en de Lace dress, in het wit.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze modellen? Geef, voor 17 juli as., een creatief antwoord op deze vraag; Wat kan je toevoegen aan je Proud24 tuniek? Stuur je antwoord, kledingmaat en adresgegevens naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?