Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VanMoof lanceert een anti-diefstal fiets, de SmartBike VanMoof lanceert een anti-diefstal fiets, de SmartBike
  • VanMoof lanceert de Electrified S e-bike VanMoof lanceert de Electrified S e-bike
  • Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series
  • Batavus lanceert de Batavus Quip Batavus lanceert de Batavus Quip
shoppen

VANMOOF lanceert een nieuwe damesfiets

VANMOOF heeft een nieuwe damesfiets geïntroduceerd en deze Q-series is zeer innovatief en is de ultieme fiets voor alle vrouwen in steden over de hele wereld.

vanmoof q-series basic

De nieuwe Q-series is ontworpen in de stijl van de klassieke omafiets en heeft alle voordelen van een transportfiets. Deze VANMOOF is zowel stijlvol als praktisch en kenmerkt zich door het robuuste, maar lichtgewicht alumium frame. Door de lage instap, keuze uit vier verschillende kleuren en de mogelijkheid om de fiets te customizen en upgraden met verschillende accessoires, is de Q-series een revolutie op het gebied van vrouwenfietsen.

vanmoof q-series met rekje

Elke dag door weer en wind met de fiets naar je werk, afspraken, kinderen ophalen, de kroeg, herkenbaar? Juist deze Hollandse multi-taskende vrouw is voor VANMOOF een inspiratiebron geweest. Voor haar ontwikkelde de fietsenproducent de Q-series, een oerdegelijke lichtgewicht fiets. Geen gedoe, solide en een superstrakke look. De Q-series is geïnspireerd op de klassieke omafiets, welke bekend staat om haar mooie, rechte zithouding en klassieke uitstraling. Door het moderne design en de nieuwste VANMOOF innovaties is de Q-series uniek ten opzichte van andere vrouwenfietsen. Zo beschikt deze Queen over felle verlichting waarmee je in het donker goed zichtbaar bent en is er genoeg opbergruimte om na een avond stappen je stiletto’s om te ruilen voor comfortabele sneakers.

Natuurlijk zitten er ook veel van de bekende VANMOOF kenmerken terug te vinden in de Q-series; de verlichting werkt pedaal aangedreven, wat geen onderhoud vraagt, en is wederom in het frame geïntegreerd. De Q-series is herkenbaar aan het robuuste, maar lichtgewicht aluminium frame waar de ontwerpers een drietal functionele opbergonderdelen aan hebben toegevoegd. Zo is er een uitvouwbaar rekje in het frame om gemakkelijk en veilig een handtas mee te nemen, een extra stevige voordrager voor de zware lading en een handige opbergbox aan de onderkant van het frame om de fietsketting en sleutels in op te bergen.

vanmoof q-series mamma fiets

De VANMOOF Q-series is beschikbaar in vier verschillende kleurcombinaties en kan geheel naar eigen smaak worden samengesteld. Zo is het mogelijk om demonteerbare onderdelen als een voordrager, bagagedrager of kinderzitje te bevestigen. In combinatie met de lage instap is deze fiets daarom ook zeer geschikt voor moeders.

De Q-series is vanaf eind augustus online verkrijgbaar en in de VANMOOF flagshipstore aan de Mauritskade 55 in Amsterdam. Op het basic model zit Philips verlichting, heavy duty voordrager, 3 versnellingen en aluminium frame.

[vimeo]https://vimeo.com/131615094[/vimeo]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?