Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
  • V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept
shoppen

Dr. Organic lanceert Pomegranate verzorgingslijn

Het verzorgingsmerk Dr. Organic (te koop bij De Tuinen) heeft 13 verschillende verzorgingslijnen en een daarvan is de Dr. Organic Pomegranate serie en dit is een anti-age boost voor huid en haar.

dr organic pomegranate

Perfect voor de dagelijkse verzorging van de wat oudere, vermoeide of veeleisende huid is Dr. Organic Pomegranate. De vele eigenschappen van de granaatappel staan bekend om hun anti-age werking voor de huid. De actieve stoffen, waaronder oliën,
vitaminen en antioxidanten, uit de pitjes en het vruchtvlees van deze bijzondere vrucht gaan rimpels en vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen. De intense verzorging van Dr. Organic Pomegranate bevordert de elasticiteit van de huid en het behoud van een frisse uitstraling.
pomegrante anti-aging dagcrème
De complete Pomegranate serie bestaat oa. uit; een anti-aging gezichtscrème met een complexe mix van onder meer granaatappelzaadolie en Co-enzym Q10 die samen een krachtige antioxidantwerking hebben en daarmee de huid bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. De lichte, gemakkelijk absorberende crème is een rijke bron van fytonutriënten, antioxidanten en vitamines die een weldaad zijn voor de veeleisende huid. De celvernieuwing wordt gestimuleerd waardoor rimpels en andere tekenen van huidveroudering minder kans krijgen.

De oogcrème verzorgt de gevoelige huid rond de ogen intensief. De delicate crème helpt wallen en donkere kringen te verminderen en verzacht fijne lijntjes en rimpels.

De hydraterende anti-age Skin Lotion en de superrijke Body Butter zijn geformuleerd op basis van biologische granaatappel en verrijkt met Aloë Vera, cacaoboter, shea boter, olijfolie, zonnebloemolie en vitamine A en E. De intens verzorgende, celherstellende formule hydrateert de huid en laat haar weer stralen. De lichaamshuid voelt zacht aan, is optimaal gehydrateerd en gerevitaliseerd.

De samenstelling van de Dr. Organic Pomegranate Body Wash verzorgt en revitaliseert de lichaamshuid onder de douche.

shampoo pomegranate

De Shampoo reinigt de hoofdhuid, helpt het haar te versterken en beschermt tegen
de schadelijke invloeden van buitenaf. De conditioner geeft het haar kracht en elasticiteit en zo krijg je verzorgd en glanzend haar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?