Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn
  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones
  • Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp
wonen

Nieuw audiosysteem, de Aerobull

Zoek je iets opvallends voor in je huiskamer? Of ben je de trotse bezitter van een bulldog? Dan is de Aerobull, van Jarre Technologies, echt iets voor jou.

Aero Bull

Na de Aeroskull, is ook de Aerobull een spraakmakend model audiosysteem. Deze geluidsinstallatie is 64 cm. hoog en weegt 18 kilo. De Aerobull is geschikt voor alle muziekdragers en heeft aptX-code, A2PD-profiel en NFC-technologie (Bluetooth 4.0). De Aerobull bevat een in Duitsland ontwikkelde en gefabriceerde versterker die aangesloten is op twee speakers en een totaal vermogen van 120W produceert. en is compatibel met alle iOS-apparaten en formats (MP3, AAC, WMA en AAC), en ondersteunt ook bronnen met een Line-in 3.5-uitgang. En de bijbehorende afstandsbediening zit verborgen in het bot. De Aerobull is er in 3 kleuren; Glossy White, Glossy Red of Matt Black.

AeroBull met afstandsbediening
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?