Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Arnhemse Stockdagen zijn gestart Arnhemse Stockdagen zijn gestart
  • IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers
  • Online webshop Holland Design & Gifts Online webshop Holland Design & Gifts
  • Expositie Snoopy en Belle in Fashion Expositie Snoopy en Belle in Fashion
  • IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers
  • IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers
shoppen

Arnhemse Stockdagen komen eraan

Ook dit jaar kan je weer je slag slaan bij de Arnhemse Stockdagen en wel vanaf 25 juni t/m 28 juni as. De Arnhemse Stockdagen zijn het walhalla voor de modeliefhebber die graag bijzondere samples zoekt, de plek voor de DIY designer die op zoek is naar stoffen en fournituren uit de voorraadkasten van grote Nederlandse mode- en designlabels en nog onbekende talenten.

arnhemse stockdagen

Ontwerpers zijn er tijdens de Arnhemse Stockdagen in alle soorten en maten. Gevestigde
modehuizen, jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en high-end Arnhemse
winkeliers bieden hun voorraden aan. Van mode tot ontwerp en van handgemaakt tot halffabricaat.

impressie arnhemse stockdagen

De Stadhuishal is het kloppend hart van de Arnhemse Stockdagen en 93 grote en kleinere deelnemers maken dit jaar hun opwachting. Een greep uit de lijst deelnemers: Trix en Rees, Humanoid, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Bottines, Jannissima, Fenny Faber, by Sanne Jansen, Philomijn, Van van den Dungen, Dutchess, Ineke Hans, Anna Treurniet, Studio Lenneke Wispelwey. Jones Arnhem, Trickle Down Fabrics, Meijer&Floor, Van Mij, Minouche en Rûne sieraden, Weltevree, Where we Work, Coming Soon en You Are Here. Vanaf nu is in heel Arnhem het programmaboekje verkrijgbaar.

stockdagen
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?