Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
shoppen

Test; Philips hue Go

Inmiddels hebben Testman en ik alweer een aantal jaren de Philips hue lampen in huis. En Philips breidt het hue assortiment regelmatig uit. En Philips heeft dan ook nu de Philips hue Go gelanceerd. De Philips hue Go is een draagbare en draadloze hue lamp, die je overal mee naar toe kan nemen; van een diner voor twee in huis tot een romantisch moment onder de sterrenhemel in de tuin. De hue Go heeft recentelijk een iF DESIGN AWARD 2015 als Red Dot Award 2015 gewonnen.

hue go zen

Dankzij de 5 nieuwe dynamische lichteffecten kan je speciale momenten opluisteren en door zijn interactie met meer dan 200 beschikbare apps biedt de Hue Go een totale vrijheid van licht. Volledig opgeladen kan de Philips hue Go drie uur lang branden en verplaatst worden van de tuin naar de woonkamer naar de slaapkamer zonder het hoofd (en benen) te breken over snoeren. Met hue Go kan men telkens weer licht creëren en genieten van een nieuwe sfeer.

philips hue go kleur

Via de bedieningsknop op de lamp kan makkelijk het licht zelf aangepast worden als smartphone of tablet niet bij de hand zijn. Er kan worden gekozen uit 7 verschillende lichteffecten, van functioneel warmwit licht en koel vitaliserend daglicht tot één van de vijf natuurlijke dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Elk effect heeft zijn eigen kenmerkende vloeiende gloed en mengeling van kleuren, wat zorgt voor ‘levend’ licht; een verrijking voor een romantisch diner, een ontspannen bad of een Zenmoment. Met de Philips hue-app kan men functioneel wit licht selecteren voor alledaagse taken en de optimale instellingen vinden die je kan helpen bij het ontspannen, lezen, concentreren en energie opdoen. En je kan kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren om je verlichting te personaliseren en aan te passen aan elke gelegenheid, stemming of moment.

hue go tuin

Net als Philips hue kan ook hue Go je via een vriendelijke ‘lichtmelding’ discreet waarschuwen als er een nieuwe e-mail binnenkomt of als het weer verandert, waar ze ook in huis zijn. Eveneens kan hij momenten creëren waarbij de hele kamer betrokken wordt bij het tv-kijken, of bij het spelen van games via de integratie met hue apps. Philips hue Go werkt samen met alle Philips hue- en Friends of hue-producten, en is gemakkelijk te integreren in een bestaand netwerk. Een nieuw netwerk instellen is ook erg
eenvoudig: men hoeft zich enkel te verzekeren dat de Philips hue bridge (afzonderlijk te koop) verbonden is met het draadloze netwerk, download daarna de Philips hue-app naar de smartphone of tablet en sluit de Philips hue Go aan.

[youtube]https://youtu.be/FHfq9CvuKRk[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?