Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
wonen

Dyson V6 Fluffy stofzuiger

Testman en ik zuigen alweer heel wat jaren met een Dyson stofzakloze stofzuiger. Maar er is een nieuw model gelanceerd, nl de Dyson V6 Fluffy stofzuiger en dit is ander model dan dat de andere stofzuigers van Dyson.

dyson-v6-fluffy-steelstofzuiger

De Dyson V6 Fluffy is er in kobaltblauw en de steelstofzuiger is speciaal ontworpen voor harde vloeren en dankzij het draadloze ontwerp heb je geen last van (te korte) snoeren. En je kunt de V6 Fluffy heel gemakkelijk omtoveren tot een kruimeldief. Ideaal voor de kleine zuigklusjes tussendoor, de trap of het opzuigen van kattengrit. De V6 Fluffy weegt slechts 2.3 kg en is uitgebalanceerd om van vloer tot plafond schoon te maken, dankzij de lange aluminium buis. De V6 Fluffy wordt geleverd met een oplader die bevestigd kan worden aan de muur. Je klikt de Fluffy in de lader wanneer ie niet nodig is, hij is dan mooi opgeborgen en laadt intussen op (na 3,5 uur is ie helemaal vol).  Als je de aan/uitknop los laat gaat ie gelijk en de accu wordt alleen gebruikt voor stofzuigen waardoor je 20 minuten achter elkaar aan de slag kunt.

dyson v6 fluffy kruimeldief

Er is door fonQ een onderzoek gedaan waarin de vraag gesteld waar de Nederlander zich het meeste aan ergert bij het stofzuigen. En dat blijkt een te kort snoer te zijn. Ook stoort men zich aan het voorttrekken van de stofzuiger en het moeilijk stofzuigen onder meubels. Opvallend genoeg is nog steeds de o zo bekende sledestofzuiger met zak het populairst en is de steelstofzuiger het ondergeschoven kindje. Gemiddeld zuigt men 2 tot 3 keer per week het huis en zijn de zuigkracht, snoerlengte en geluidsniveau het belangrijkste aan een stofzuiger.

En een leuk weetje; wist je dat 20% van de stofzuigers in Nederland een naam hebben, zoals Truus, Kermit of Stoffie. (Onze robotstofzuiger, want die hebben we ook, heet Truus.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?