You are here: Home » Accessoires » IKEA richt je studentenkamer voordelig in

IKEA richt je studentenkamer voordelig in

geschreven door Constance

Ga je op kamers, of wil je je studentenkamer een upgrade geven? Met IKEA richt je je studentenkamer voordelig in, en wel met de laatste trends. En verder helpt IKEA  je op weg met vijf thema’s om je kamer te stylen; met dekbedovertrekken, opbergers en andere leuke (betaalbare) spullen.

ikea

1. Kleur je kamer
Met het kleurrijke IKEA PS 2014 dekbedovertrek en de gele Zweedse IKEA PS 1995 klok tover je een donkere kamer om in een vrolijk geheel. Maak jouw kamer af met de IKEA PS 2014 poster van de Nederlandse ontwerpers Scholten & Baijings.

IKEA

2. Goed bezig
Tot ’s avonds laat aan het studeren? Doe een led-lamp in de NYFORS bureaulamp, daarmee bespaar je flink op de energiekosten. Papieren en foto’s berg je netjes op in de zwarte BLADIS doos. De ALOE VERA plant verdient een mooie plek op je bureau als decoratie.

IKEA

3. Van buiten naar binnen
Haal de natuur in huis met deze mooie vlinders op de TRILLING posters. Je favoriete plant gaat mee in deze ecru SKURAR sierpot. Om je spullen op te ruimen gebruik je deze witte KNARRA mand.

IKEA

4. Uitslapen
Na een lange nacht studeren (of feesten) kom je tot rust onder dit heerlijke zachte BJÖRNLOKA dekbedovertrek. Maar met de zwarte DEKAD wekker word je wel op tijd gewekt voor het volgende college. Begin de dag extra goed met koffie uit de DINERA beker.

IKEA

5. Denk niet zwart of wit
Denk zwart-wit! Want zelfgemaakte zwarte koffie uit de UPPHETTA koffiemaker smaakt altijd beter uit de zwart-witte UNGDOM bekers. Leuk detail: de strepen op dit TUVBRÄCKA dekbedovertrek zijn met de hand getekend en dus niet helemaal kaarsrecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com