You are here: Home » Fashion » Vintage jurken

Vintage jurken

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al een artikel kunnen lezen over de vintage/jaren ’50 bikini’s van Mama Maria maar natuurlijk heb ik ook een vintage jurken shoptip voor jullie.

house of dots

Als je net als ik een fan bent van de serie MadMen en weet je datde vrouwen in het begin van de jaren 60 goed verzorgd bijlopen. (Af en toe ook een beetje ouwelijk, maar toch wel op en top vrouw!) Tja, ik zie mezelf niet met een hoed oplopen, maar de  jurken zijn wel om van te watertanden.

marry me molly

Je kunt bij webshop House of Dots je slag slaan want zij verkopen een grote  collectie ‘vintage’ jurken en rokjes om van te watertanden: mooie retro modellen met oa. polkadots en BB-ruitjes en de jurken hebben iconische namen zoals Dotty Cupcake, Lola Picnik en Lovely Molly of bruidsjurk Marry Me Molly.

En wil je zelf aan de slag dan kan je ook workshops bijwonen.Je kunt kiezen uit het maken van een TOTE BAG (simpele tas, voor echte beginners) of een A-LIJNROK (ook voor beginners, maar enige naaimachine kennis is een pre!)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com