Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Nieuwe IKEA herfstcollectie Nieuwe IKEA herfstcollectie
  • Op zoek naar een nieuwe douchecabine? Op zoek naar een nieuwe douchecabine?
  • Test; Mipow Mirror Power, spiegel en oplader in-een Test; Mipow Mirror Power, spiegel en oplader in-een
  • Test; Mipow Mirror Power, oplader en spiegel in-een Test; Mipow Mirror Power, oplader en spiegel in-een
  • Spiegel en oplader in-een, de Mipow Mirror Power Spiegel en oplader in-een, de Mipow Mirror Power
wonen

Badkamermeubels en badkameraccessoires

Testman en ik houden van veranderen en dat geldt niet alleen voor ons interieur of onze tuin maar ook voor de badkamer. En je kunt je badkamer heel eenvoudig een upgrade geven, nl. met een nieuw badkamermeubel.

Sanitairtotaal-luxe-badkamermeubels

Zo zijn er badkamermeubels, met lades, waarin je een wastafel kan plaatsen, en in de diepe lades kan je gemakkelijk je toiletartikelen en/of handdoeken kwijt. Dit is een ideale oplossing, die zelfs voor een kleine(re) badkamer geschikt is, want er zijn al badkamermeubels vanaf slechts 40 cm. breed. En als je dan toch bezig bent met het opknappen van de natte ruimtes, ook voor in het toilet zijn er verschillende, bijpassende, kastjes te koop, inclusief kraan.

Bij de wastafelmeubels kan je kiezen uit verschillende type kranen, zo zijn er modellen die uit de muur komen (dat vergt wel een kleine verbouwing) maar natuurlijk zijn er ook mooie, designkranen, die je in de wastafel kunt bevestigen. En kies je voor dubbele wasbak, dan liggen de kinderen sneller op bed, want zij hoeven niet op elkaar te wachten. Ook ideaal bij het ochtendritueel.

Maar heb je geen ruimte voor een wastafelkast, dan zijn er ook hoge smalle, badkamerkasten, met deuren en lades te koop, waarin je al je badkamerspullen, zoals handdoeken, washandjes en toiletartikelen kwijt kunt.

Sanitairtotaal-houten-badkamermeubels-woonaccessoires

Een badkamer is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere grote badkamerspiegel, en dan het liefste een met ingebouwde verlichting. Of als alternatief, een spiegelkast waarbij je kan kiezen uit een kast met of zonder verlichting en deze kasten zijn vanaf 40 cm. breed tot zelfs 1.80 meter breed. En wist je dat je ook bij Maxaro online kan bestellen?

Ikzelf vind het het mooiste is om te kiezen voor 1 merk en 1 kleur zodat de meubels, kasten, spiegels en andere badkameraccessoires op elkaar worden afgestemd, en daarmee geef je je badkamer in 1 keer een chique uitstraling. Zeker als je badkamer stijlt met bijpassende handdoeken, badmat en andere accessoires.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?