You are here: Home » Shoppen » Vintage badkleding

Vintage badkleding

geschreven door Constance

Ik zit momenteel in Hangzhou (China) en in mijn bemanning zit een stewardess die helemaal fan is van vintage kleding en accessoires. En tijdens een gesprek kwamen we  op vintage badkleding.

mama-maria

Ik heb ooit een tip gekregen voor een Nederlandse webshop waar je vintage/jaren ’50 badkleding kan bestellen en deze badkleding is helemaal perfect als je geen maatje 34 of 36 hebt en toch een leuk en sexy badpak of een bijzondere bikini wilt dragen.

mama maria bikini

Bij Mama Maria (what’s in a name?) kun je terecht voor deze retro badkleding en de bikinitops zijn ook heel goed ’s avonds te dragen als je (na een dagje strand) ergens iets gaat eten, in combinatie met een capribroek en ballerina’s of een lange strokenrok met sleehak pumps. Ook is de jaren-50 badmuts (compleet met bloemen) te koop, evenals haaraccessoires en tulbanden en hebben ze ook strandkleding, zoals overslagrokken en -tops in het assortiment

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com