Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Verouderde of vintage stoffen Verouderde of vintage stoffen
  • Jamie Oliver vintage koelbox Jamie Oliver vintage koelbox
  • Comfortabel op reis Comfortabel op reis
  • Moederdag Tip; DE koffiezetapparaat in hippe kleuren Moederdag Tip; DE koffiezetapparaat in hippe kleuren
shoppen

Vintage badkleding

Ik zit momenteel in Hangzhou (China) en in mijn bemanning zit een stewardess die helemaal fan is van vintage kleding en accessoires. En tijdens een gesprek kwamen we  op vintage badkleding.

mama-maria

Ik heb ooit een tip gekregen voor een Nederlandse webshop waar je vintage/jaren ’50 badkleding kan bestellen en deze badkleding is helemaal perfect als je geen maatje 34 of 36 hebt en toch een leuk en sexy badpak of een bijzondere bikini wilt dragen.

mama maria bikini

Bij Mama Maria (what’s in a name?) kun je terecht voor deze retro badkleding en de bikinitops zijn ook heel goed ’s avonds te dragen als je (na een dagje strand) ergens iets gaat eten, in combinatie met een capribroek en ballerina’s of een lange strokenrok met sleehak pumps. Ook is de jaren-50 badmuts (compleet met bloemen) te koop, evenals haaraccessoires en tulbanden en hebben ze ook strandkleding, zoals overslagrokken en -tops in het assortiment

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?