You are here: Home » Accessoires » Cabinets voor Tivoli Audio Music System Three+

Cabinets voor Tivoli Audio Music System Three+

geschreven door Constance

Begin dit jaar heb ik de Tivoli Audio Music System Three+ getest en er waren toen nog 2 kleuren; wit of zwart. Maar je kunt je Music System Three+ ook bij elk interieur aanpassen want er zijn nu 4 (optionele) houten ‘cabinets’ te koop.

music system 3+ cabinets

En de cabinets (kastjes) zijn perfect voor iedereen die een fan is van het Music System Three+ maar wel van een klassieke look houden, en ideaal voor iedereen die het draagbare muzieksysteem willen personaliseren.

Het Music System Three+ geeft je de keuze om hun eigen draagbare muziekcollectie vanaf een smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen. Ook streamen van tracks via muziekdiensten als Spotify en Deezer is mogelijk. Ook kan je gemakkelijk luisteren naar hun favoriete DAB+ en FM-stations dankzij Tivoli Audio’s bekende radiotuner. Met al deze mogelijkheden is het muzieksysteem helemaal klaar voor de toekomst van radio en muziek. Om die reden mag ook het Music System Three+ het Digitale Vinkje dragen.

Het Music System Three+ is beschikbaar in de kleuren White en Black en de cabinets zijn er in de kleuren Black Ash, Piano White, Cherry en Walnut.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com