You are here: Home » Beauty » Limited Edition ‘It Pieces’ by CATRICE

Limited Edition ‘It Pieces’ by CATRICE

geschreven door Constance

De Limited Edition ‘It Pieces’ by CATRICE is vanaf eind juli tot half augustus 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. En daarna worden de producten in het CATRICE assortiment voor de aankomende herfst opgenomen.

It Pieces by CATRICE

‘It Pieces’ By CATRICE is geïnspireerd op de creaties van de catwalk; warme tot blauwachtige beskleurige tinten behoren tot de belangrijkste trends en geven heldere outfits een nieuwe look. Het gebruik van zachte nudes en vrouwelijke rosé nuances creëren subtiele accenten en brengen variëteit in zowel kleding als make-up. Zachte en matte texturen worden behendig gecombineerd met zachte wol van topkwaliteit.

Trio oogschaduw CATRICEOnder de must-haves bevinden zich de nieuwe Deluxe Trio Eyeshadows met elk drie gebakken kleurnuances, de Glossy Lip Glow die reageert op de pH-waarde van de lippen en geeft je lippen een roze-rode glans en de klassieke Ultimate Stay Lipsticks met hun pure kleurpigmenten en satijn-matte finish. Dit herfst/winterseizoen kan je look simpelweg niet meer zonder de vierkleurige Multi Matt Blush en de Illuminating Highlighter Pen voor subtiele glansaccenten. In perfecte kleurharmonie zijn je nagels blikvangers met beskleurige tinten en nudetonen.

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 030 Rose VintouchIt Pieces by CATRICE – Deluxe Trio Eyeshadow Premium trio zijn 3 perfect op elkaar afgestemde kleuren creëren deze oogschaduwen een intense, langhoudende make-up look. De gebakken texturen met 3D dessin hebben een overtuigende kleurverspreiding. Er is keuze uit twee versies; Beige-Zand-Bruin en Rosé-Violet-Mauve.

Catr. Glossy Lip Glow

It Pieces by CATRICE – Glossy Lip Glow zorgt ervoor dat na het aanbrengen de transparante textuur van de Glossy Lip Glow verandert in lichtroze tot fuchsia. De kleur is afhankelijk van de pH-waarde van je lippen, en daardoor varieert de kleur zodat je een puur individueel resultaat creëert. De kleurintensiteit kan worden vergroot door het herhaald op te brengen.

It Pieces by CATRICE – Ultimate Stay Lipstick zijn intense kleuren en een trendy satijn-matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur biedt een overtuigende dekking zonder de gevoelige huid van de lippen uit te drogen. Je kunt nu kiezen uit drie kleuren; zacht nude, vrouwelijk rosé of krachtig bes.

Catr. Multi Matt Blush

It Pieces by CATRICE – Multi Matt Blush zijn 4 matte, perfect op elkaar afgestemde kleuren verenigd in een blush. De lichte en delicate textuur van de poeder kan het best worden aangebracht met een grote kwast en geeft de wangen een fris accent. Voor een unieke look kunnen de kleuren zowel separaat als gecombineerd worden gedragen. Het resultaat: een frisse, natuurlijk uitziende, prachtige teint.

It Pieces by CATRICE – Illuminating Highlighter Pen is een vloeibare highlighter met zilverachtig-roze textuur en zorgt voor een stralende teint en een zijdezachte glow. De draaipen met kwastje vergemakkelijkt het aanbrengen: deb op je jukbeen en wenkbrauwbot en vervaag zachtjes.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 95 For Some It's Plum

It Pieces by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer zijn er in mooie Nudes & Bestinten en geven je nagels ultieme dekking en houdbaarheid. Zowel de samenstelling als het afgeronde profiel van het professionele kwastje zijn verbeterd, voor een nog beter resultaat. Er zijn vier nuances om uit te kiezen: zacht rosé, modieus nude en twee intense beskleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?