Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
ladygadgets

Test; Fellowes Saturn 3i Lamineermachine

Er komt weer een leuke test aan, en deze keer is dat een Fellowes Saturn 3i Lamineermachine. Nu denk je misschien een lamineermachine? Wat is daar nu zo leuk, handig of praktisch aan? Ikzelf heb het volgende met een lamineermachine; als je hem niet hebt mis je hem niet, maar als je er eenmaal een in huis of op kantoor hebt kan je niet meer zonder.
fellowes saturn 3i
De Fellowes Saturn 3i is een automatische lamineermachine en deze heeft de zgn. InstaHeat-technologie waardoor lange opwarmtijden tot het verleden behoren. Het apparaat is speciaal geschikt voor regelmatig gebruik door mkb’ers en zzp’ers, omdat hij snel en eenvoudig werkt.

Als jezelf je drukwerk doet hoort hier ook vaak lamineren of plastificeren bij. Denk daarbij aan folders, menukaarten of een telefoonlijst. Lamineren zorgt ervoor dat documenten dikker en steviger zijn en niet snel scheuren. Daarnaast beschermt het tegen stof, vocht en weersinvloeden en het geeft een luxe uitstraling. Als documenten lang bewaard moeten worden, is lamineren dus een uitkomst. Maar ook voor ontwerpers, die hun creatieve uitingen in print op een professionele manier willen tonen, heeft lamineren een toegevoegde waarde.

Om te kunnen lamineren doe je eerst je document in een speciale lamineerhoes. Deze is aan de binnenkant voorzien van lijm. Onder hoge temperatuur en druk wordt het document gelamineerd. Bij veel lamineerapparaten duurt het echter lang, gemiddeld zo’n 5 minuten, voordat hij is opgewarmd en dit is vaak een grote bron van frustratie. Bij de Fellowes Saturn 3i is dat verleden tijd. Deze machine is in 60 seconden opgewarmd en klaar voor het lamineren van documenten van verschillende formaten t/m A3 in 80, 100 of 125 micron lamineerhoezen. Deze snelle opwarmtijd kan bereikt worden door de InstaHeat-technologie. Ook het lamineren zelf gaat snel; deze Fellowes machine haalt een lamineersnelheid van 30 centimeter per minuut bij een 80 micron lamineerhoes.

fellowes saturn 3i a4

Andere frustraties zoals een foutieve invoer of onnodig energieverbruik worden eveneens door de Saturn 3i uit de weg geholpen. De sensor in de invoeropening detecteert een foute invoer en stopt het lamineren zodat de lamineerhoes opnieuw ingevoerd kan worden. De releaseknop aan de achterkant haalt de druk van de lamineerrollen zodat de hoes gemakkelijk uit de machine verwijderd kan worden. Het ClearPath mechanisme verzekert de gebruiker tevens dat de lamineermachine niet vast loopt bij gebruik van Felloweslamineerhoezen. Daarnaast wordt het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld na 30 minuten inactiviteit om het energieverbruik te beperken.

De Saturn 3i is in twee typen verkrijgbaar: voor het verwerken van documenten van het formaat t/m A4 (invoerbreedte 235 mm) en t/m A3 (invoerbreedte 320 mm). De machine wordt geleverd inclusief een starterskit voor 10 documenten en heeft een garantieperiode van 2 jaar

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?