Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Win een JBL Vaderdagcadeau

We houden allemaal van onze vaders, maar knijpen een oogje dicht als het op zijn dansmoves aankomt. Is jouw vader een rocker of een raver? Is hij soepel in de heupen, een koning in de twist of houdt hij juist meer van de klassieke wals?

JBL Dad dancing

JBL heeft het ideale Vaderdagcadeau voor elke move. Van de E40 BT hoofdtelefoon voor de headbangende vader tot de JBL Horizon wekkerradio voor vaders die de hele nacht doortrekken.

En je kunt ze winnen via de JBL Dad Dancing wedstrijd! Door een (imitatie) video van jou, je vrienden of van je vader bij het dansen te maken en te uploaden via Instagram of Facebook op @JBLAudio. Laat de beste ‘Dad Dancing moves’ zien en posts deze aan @JBLAudio met de hashtag #DadDancing.

De inzendingen worden beoordeeld door ‘s werelds meest populaire social influencers, die zelf ook al hun beste beentje hebben voorgezet. De video’s van de juryleden en andere inzenders zijn te vinden op www.JBL.com/daddancing. Hier vind je ook JBL’s Ultimate Guide to Dad Dancing.

De wedstrijd loopt tot maandag 15 juni (9 uur ‘s morgens). Iedereen boven de 13 jaar in Frankrijk, Nederland, Engeland en Amerika kan meedoen. Een jury stemt op zijn of haar favoriete filmpje. Maandag 15 juni worden einde dag de 8 winnaars bekend gemaakt!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p_IOF50MGFs[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?