You are here: Home » Accessoires » Win een JBL Vaderdagcadeau

Win een JBL Vaderdagcadeau

geschreven door Constance

We houden allemaal van onze vaders, maar knijpen een oogje dicht als het op zijn dansmoves aankomt. Is jouw vader een rocker of een raver? Is hij soepel in de heupen, een koning in de twist of houdt hij juist meer van de klassieke wals?

JBL Dad dancing

JBL heeft het ideale Vaderdagcadeau voor elke move. Van de E40 BT hoofdtelefoon voor de headbangende vader tot de JBL Horizon wekkerradio voor vaders die de hele nacht doortrekken.

En je kunt ze winnen via de JBL Dad Dancing wedstrijd! Door een (imitatie) video van jou, je vrienden of van je vader bij het dansen te maken en te uploaden via Instagram of Facebook op @JBLAudio. Laat de beste ‘Dad Dancing moves’ zien en posts deze aan @JBLAudio met de hashtag #DadDancing.

De inzendingen worden beoordeeld door ‘s werelds meest populaire social influencers, die zelf ook al hun beste beentje hebben voorgezet. De video’s van de juryleden en andere inzenders zijn te vinden op www.JBL.com/daddancing. Hier vind je ook JBL’s Ultimate Guide to Dad Dancing.

De wedstrijd loopt tot maandag 15 juni (9 uur ‘s morgens). Iedereen boven de 13 jaar in Frankrijk, Nederland, Engeland en Amerika kan meedoen. Een jury stemt op zijn of haar favoriete filmpje. Maandag 15 juni worden einde dag de 8 winnaars bekend gemaakt!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p_IOF50MGFs[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com