You are here: Home » Beauty » PUPA Milano Like a Doll Golden Infusion

PUPA Milano Like a Doll Golden Infusion

geschreven door Constance

De eerste zonnestralen zorgen voor een mooie natuurlijke gloed op je gezicht. Wil je deze creëren dan kan dat met de PUPA Milano Bronzer ‘Like a Doll Golden Infusion’.

pupa milano like a doll golden infusion

De PUPA Milano Like a Doll Golden Infusion is een mix van glanzende parels en een zachte poeder. Hiermee kan je je gezicht accentueren en door de weerkaatsing van het licht zorgt de highlighter voor een mooie glans. Golden Infusion is op 2 manieren te gebruiken; je kunt je gezicht ‘shapen’ met de poeder maar je kunt Golden Infusion ook op je wangen, jukbeenderen, neus en kin gebruiken als een bronzer.

Like a Doll Golden Infusion heeft een subtiele geur van witte bloesem en citrusbloem. En de poeder is er in 2 kleuren, Gold en Bronze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?