Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Victoria Koblenko beachcollectie voor Sapph

Vanaf 2 juni as. is de, door Victoria Koblenko ontworpen, beachwear collectie verkrijgbaar. De Sapph by Victoria collectie is sexy, powerful en fashion. De Sapph by Victoria beachwear-collectie is de 1e van een samenwerking van 4 collecties die staan voor sensualiteit met een edge; vrouwelijk en stoer tegelijk. De beach sets zijn geïnspireerd op haar eigen top 5 favoriete stranden in de wereld. Droom weg met setjes vernoemd naar Love Beach, Whiteheaven, Maya Beach of ga voor Victoria’s favoriet en waan je op Miami Beach.

victoria strand

De collectie bestaat uit een badpak met diepe V-hals, een cross-over en triangel bikini’s in de kleurcombinaties zwart, taupe en aqua. Er wordt gebruik gemaakt van sporty mesh, grafische lijnen en (Brazilian) sexy cuts. Alle items zijn te mixen en te matchen, perfect voor het creëren van je eigen uitgesproken set.

De Limited Edition Sapph by Victoria collectie is op 2 juni 24 uur lang exclusief verkrijgbaar via Vente-Exclusive.com. De collectie is vanaf 3 juni te koop via onder andere Sapph.com, Wehkamp, flagships V&D en geselecteerde speciaalzaken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?