Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
shoppen

Victoria Koblenko beachcollectie voor Sapph

Vanaf 2 juni as. is de, door Victoria Koblenko ontworpen, beachwear collectie verkrijgbaar. De Sapph by Victoria collectie is sexy, powerful en fashion. De Sapph by Victoria beachwear-collectie is de 1e van een samenwerking van 4 collecties die staan voor sensualiteit met een edge; vrouwelijk en stoer tegelijk. De beach sets zijn geïnspireerd op haar eigen top 5 favoriete stranden in de wereld. Droom weg met setjes vernoemd naar Love Beach, Whiteheaven, Maya Beach of ga voor Victoria’s favoriet en waan je op Miami Beach.

victoria strand

De collectie bestaat uit een badpak met diepe V-hals, een cross-over en triangel bikini’s in de kleurcombinaties zwart, taupe en aqua. Er wordt gebruik gemaakt van sporty mesh, grafische lijnen en (Brazilian) sexy cuts. Alle items zijn te mixen en te matchen, perfect voor het creëren van je eigen uitgesproken set.

De Limited Edition Sapph by Victoria collectie is op 2 juni 24 uur lang exclusief verkrijgbaar via Vente-Exclusive.com. De collectie is vanaf 3 juni te koop via onder andere Sapph.com, Wehkamp, flagships V&D en geselecteerde speciaalzaken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?