Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
ladygadgets

Mando Footloose IM, kettingloze e-Bike

​Mando introduceert de Mando Footloose IM, de opvolger van de 1e kettingloze opvouwbare e-Bike. Deze stijlvolle en technologisch geavanceerde fiets won al de prestigieuze Red Dot Award en de Good Design Award voor de inventieve aandrijving en opvallende design.

Mando-Footloose-IM kleuren

De 2e Mando Footloose e‐bike heeft een aangepaste vormgeving, is technisch verbeterd en is nu ook in vijf verschillende kleuren (rood, wit, geel/groen, donkerblauw en donkergrijs) beschikbaar. Het nieuwe model bouwt voort op het succes en innovatieve ontwerp van de originele Mando Footloose. De IM heeft enkele belangrijke innovaties zoals een verwijderbare accu die het opladen aanzienlijk vereenvoudigt, een nog slanker design en een duurzaam met kunststof bekleed aluminium frame. Bovendien is de nieuwe Mando Footloose aanzienlijk goedkoper dan het eerste model.

Mando Footloose RED

De nieuwe fiets heeft diverse praktische en esthetische vernieuwingen, waaronder gegoten aluminium voor‐ en achterwielen met krachtige schijfremmen. De ingebouwde led‐knipperlichten aan de achterkant van het zadel bieden extra veiligheid. Het frame van een gepolijste aluminiumlegering is licht gecoat met hoogwaardige kunststof en vormt een effectieve behuizing voor alle mechanismen en bekabeling van de fiets en geeft deze een minimalistische uitstraling. Een gevormde aluminium vork aan de voorkant van de fiets doet de fraaie, gladde lijnen nog sterker uitkomen.

De Mando Footloose IM is ideaal in de stad. Hij is uitgerust met een verwijderbaar 36 volts, 8,2 Ah oplaadbaar lithium‐ion accupakket dat, als je meetrapt, een bereik van maximaal 60 km biedt. De fiets heeft een (begrensde) topsnelheid van 25 km/uur en weegt net iets meer dan 21 kilo. Op het stuur zit de verwijderbare Human Machine Interface (HMI),dit is een LCD‐computermodule ter grootte van een smartphone die op het stuur wordt gemonteerd en fungeert als een dashboard voor de fiets. Deze geeft je informatie over vermogen, snelheid, onderhoud en zelfs fitness en gezondheid. De HMI biedt tevens de mogelijkheid de gewenste stand te kiezen voor de versnelling (eco, normaal, sportief, gezond) en pedaalweerstand (licht, middelhoog, hoog). De HMI communiceert met de andere systemen van de fiets om de gebruiker op de hoogte te stellen van veranderingen in terrein, onderhoudskwesties en accuspanning. Het is niet alleen een nuttige bron van informatie, maar ook een efficiënt beveiligingssysteem; want als je de HMI verwijdert, is de fiets volledig onbruikbaar.

hmi
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?