You are here: Home » Beauty » AVEDA zonbescherming

AVEDA zonbescherming

geschreven door Constance

Ga je binnenkort genieten van zon, zee en strand? En wil je deze zomer van top tot teen zomerproof te zijn, kies dan voor de AVEDA zonbescherming. AVEDA Summer Essentials is een samengestelde collectie van krachtige producten die zorgen dat je haar en huid goed beschermd de zomer zullen doorstaan.

suncare

De AVEDA suncare producten maken gebruik van de kracht van de natuur om haar en lichaam te beschermen tegen de schadelijke effecten van zon, zout en chloor.

suncare producten

Sun Care Protective Hair Veil is een lichte, niet vette en waterbestendige spray die een onzichtbaar laagje vormt om het haar. Hierdoor is het haar de hele dag beschermt tegen blootstelling aan UV-stralen, kan de kleur van het haar niet vervagen en wordt het haar niet uitgedroogd of beschadigd.

•Sun Care Hair and Body Cleanser reinigt je haar en huid op een milde, maar effectieve manier van chloor, zout en andere productrestjes en tegelijkertijd wordt ook de vochtbalans herstelt.

Sun Care After-Sun Treatment Masque is een intensief werkend crèmemasker dat het proteïnegehalte aanvult, hydrateert en je haar beschermt tegen vrije radicalen en de schadelijke effecten van zonlicht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com