Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
shoppen

DubbelFrisss FREE. Suiker is uit, FREE is in!

Je hoort het je moeder al zeggen; ‘vroeger was alles beter!’ En ze begint gelijk over de mode, de make-up, de accessoires en de drankjes. En dan hebben we het nog niet eens over de ‘gadgets’ van die tijd.
150513_1324-Dubbelfriss_Communicatie_3

In de jaren 80 was het bijvoorbeeld helemaal hip en trendy om roze oogschaduw te dragen, grote schoudervullingen onder je tshirt of blouse te stoppen en om witte laarsjes of witte pumps te dragen. Verder was de gadget van de eeuw de Walkman met cassettebandjes. En zat er veel meer suiker en andere kunstmatig zoetstoffen in alle frisdranken.

De jeugd van nu heeft het een stuk makkelijker. Zo is er veel meer keuze in makeup en kan je eigenlijk alles dragen wat je wilt. Door de smartphone heb je ook je muziek en vriendinnen altijd bij je.

Daarom is ook de keuze voor DubbelFrisss FREE vanzelfsprekend, want DubbelFrisss FREE is het eerste product binnen het houdbare frisse fruitdrankenschap dat vrij is van toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen. FREE is alleen gezoet vanuit fruit, is 100% natuurlijk, is vrij van conserveringsmiddelen en bevat slechts 16 kcal per 100 ml. DubbelFrisss FREE is er in 2 smaken: Ananas & Milde Grapefruit en Perzik & Mandarijn en is verkrijgbaar in 1,5 liter verpakking in de supermarkt. Ben je, als hippe, trendy en moderne moeder, benieuwd naar de trends van nu?

En wil je je zoon of dochter laten kennis maken met de draaischijftelefoon, papillotten en de schoudervulling en wil jij, net als je tiener, leren Twerken of Snapchatten? Ga dan naar Dubbelfris, waar je de video’s kan bekijken en maak je kennis met andere moeders en hun kinderen die de trends van vroeger en nu bespreken. Want hoe leuk is het om dit met elkaar te doen?!

[youtube]https://youtu.be/N32RjHGLj6g[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?