Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
  • Jules Destrooper opent webshop Jules Destrooper opent webshop
  • Oil & Vinegar webshop Oil & Vinegar webshop
shoppen

Laat je online casten, iCasting!

Wil je ontdekt worden? Sinds gisteren kan dat ook online, en wel met iCasting. En door dit online alternatief worden opdrachtgevers en acteurs, modellen, figuranten en ander talent eenvoudig met elkaar gematcht.

Lancering iCasting 2

Waar je ook in uitblinkt, talent van elk ervaringsniveau, leeftijd, soort en maat schrijft zich simpel en gratis in. Met een abonnement, vanaf 10 euro per maand, kan als talent onbeperkt op opdrachtgevers reageren. Voor opdrachtgevers geldt het no cure, no pay principe. Zij betalen iCasting alleen bij een geslaagde match tien euro.

Opdrachtgevers in alle soorten en maten zijn aanwezig; het reclamebureau dat een model zoekt, het automerk dat op zoek is naar een representatieve host of de tv producent die op zoek is naar publiek. De casting director van RTL vond op deze nieuwe manier al razendsnel dansers voor de theatershow van Fedde Le Grand. Exclusiviteit waar veel traditionele castingbureaus hun talent of opdrachtgever mee beperken kent iCasting.com niet. De zoekopdracht is eenvoudig te formuleren, zodat het gewenste talent in een mum van tijd geselecteerd én benaderd kan worden via een pushbericht. Daarnaast ontwikkelen talenten zich via iCasting voortdurend. Zo kan je gratis online masterclasses volgen van professionals via de iCasting Academy. May-Britt Mobach (bekend van o.a. Amayzine.com en Hollands Next Topmodel) bijt de spits af deze zomer met een masterclass voor modellen castings. iCasting is online maar wel persoonlijk. Talent en opdrachtgever worden ondersteund door hun vaste contactpersoon: ‘de iCoach’.

icasting app
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?