You are here: Home » Accessoires » Groen in huis? De kamerplant maar dan anders

Groen in huis? De kamerplant maar dan anders

geschreven door Constance

Wil je kamerplanten in huis maar dan wel op een originele manier? Want planten zijn echte sfeermakers in huis en een botanisch interieur is dé trend en zeker als je geen standaard bloempot gebruikt. Verder zorgt groen in huis ervoor dat ook de luchtkwaliteit binnenshuis verbeterd.

elho

Fonq heeft de meest originele manieren om groen in huis te halen voor je verzameld, dus vergeet de bloempot die op de grond of kast staat; dit seizoen gaan de planten de lucht in. Hangende bloempotten zijn dé trend en vooral de macramé plantenhanger, gemaakt van touw, is een echte musthave. Ook muurbloempjes zijn niet langer saai. Creëer zelf met verschillende plantenbakken een patroon aan de muur. Tot slot zijn er veel bijzondere potjes voor op de vensterbank.

hangende pot hangende bloempotten

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com