Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
wonen

Groen in huis? De kamerplant maar dan anders

Wil je kamerplanten in huis maar dan wel op een originele manier? Want planten zijn echte sfeermakers in huis en een botanisch interieur is dé trend en zeker als je geen standaard bloempot gebruikt. Verder zorgt groen in huis ervoor dat ook de luchtkwaliteit binnenshuis verbeterd.

elho
Fonq heeft de meest originele manieren om groen in huis te halen voor je verzameld, dus vergeet de bloempot die op de grond of kast staat; dit seizoen gaan de planten de lucht in. Hangende bloempotten zijn dé trend en vooral de macramé plantenhanger, gemaakt van touw, is een echte musthave. Ook muurbloempjes zijn niet langer saai. Creëer zelf met verschillende plantenbakken een patroon aan de muur. Tot slot zijn er veel bijzondere potjes voor op de vensterbank.

hangende pot hangende bloempotten

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?