Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
wonen

Groen in huis? De kamerplant maar dan anders

Wil je kamerplanten in huis maar dan wel op een originele manier? Want planten zijn echte sfeermakers in huis en een botanisch interieur is dé trend en zeker als je geen standaard bloempot gebruikt. Verder zorgt groen in huis ervoor dat ook de luchtkwaliteit binnenshuis verbeterd.

elho
Fonq heeft de meest originele manieren om groen in huis te halen voor je verzameld, dus vergeet de bloempot die op de grond of kast staat; dit seizoen gaan de planten de lucht in. Hangende bloempotten zijn dé trend en vooral de macramé plantenhanger, gemaakt van touw, is een echte musthave. Ook muurbloempjes zijn niet langer saai. Creëer zelf met verschillende plantenbakken een patroon aan de muur. Tot slot zijn er veel bijzondere potjes voor op de vensterbank.

hangende pot hangende bloempotten

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?