You are here: Home » Beauty » PUPA waterproof mascara en eyeliner

PUPA waterproof mascara en eyeliner

geschreven door Constance

Vorige week was ik aanwezig bij de lancering van de waterproof versie van de PUPA Vamp! Mascara en de Vamp! Definition Liner. En de presentatie vond plaats tijdens een sessie in de Hot Flow Yoga studio in de Amsterdamse Jordaan.

pupa mascara

De PUPA Vamp! Mascara Waterproof blijft gegarandeerd de hele dag zitten, zelfs bij hoge temperaturen en na een duik in zee of in het zwembad en dat komt door het innovatieve ingrediënt plastic filming. Dit zorgt er nl. voor dat de textuur van de mascara licht en fijn is waardoor je wimpers ook zacht en flexibel blijven. En je krijgt na slechts 1 laag al mooie volle wimpers maar je kunt natuurlijk ook meerdere laagjes opbrengen voor nog meer volume.

eyeliner

De PUPA Vamp! Definition Liner Waterproof kan heel gemakkelijk worden aangebracht, hij moet daarna wel even drogen, maar daarna kan je ongestoord gaan zwemmen of shoppen, zelfs in hoge temperaturen. De eyeliner heeft mooie heldere zwarte kleur met een mooie glans. En blijft gegarandeerd de hele dag zitten en is ook geschikt voor lenzendraagsters en gevoelige ogen. (Dit geldt ook voor de mascara.) Beiden producten zijn te verwijderen met een oogmake-up remover op olie basis.

Nu heb ik, tijdens een Hot Flow Yoga sessie mogen ervaren hoe waterproof beide PUPA producten zijn. Ik werd eerst opgemaakt met de Made to Last Waterproof Eyeshadow (in 2 kleuren) en daarna werd de Vamp! Definition Liner Waterproof en de Vamp! Mascara Waterproof aangebracht. En vervolgens heb ik een Hot Flow Yoga les (van 45 minuten) in 35 graden gevolgd en na afloop was ik echt behoorlijk bezweet maar mijn oogmake-up zat nog perfect, zoals je op de foto’s kan zien. Maw. deze PUPA waterproof producten doen echt wat ze beloven!

WP_20150513_16_02_30_Pro

make-up voor de Hot Flow Yoga sessie

WP_20150513_17_11_13_Pro

make-up na de Hot Flow Yoga sessie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?