You are here: Home » Eten & koken » Point-Virgule bbq rookdoosjes

Point-Virgule bbq rookdoosjes

geschreven door Constance

Het Belgische merk Point-Virgule heeft elk jaar weer iets nieuws voor op de bbq en dit jaar hebben ze 6 verschillende rookdoosjes ontwikkeld waarmee je vlees, gevogelte of vis een heerlijke ‘rooksmaak’ geeft.

Point-Virgule rookdoosjeDe doosjes “Smoke It All” zijn met verschillende types rookmot ontwikkeld die door hun samenstelling, op basis van in een oven gedroogd beukzaagsel en assortiment aan kruiden, een aparte en fijne rooksmaak geven. De doosjes kunnen zowel op een gas- als houtskoolbarbecue gebruikt worden. Zo is er een doosje dat erg geschikt is om lam, rund of wild te roken met rozemarijn en jeneverbessen maar ook tijm, marjolein, koriander en anijs. Voor vis en zeevruchten, gevogelte en lam kan je een doosje gebruiken met laurier, ui, nagelpeper, koriander, look en mosterdzaad. En voor het roken van varken, lam of gevogelte zorgt is er een doosje samengesteld met onder meer gember en look voor extra smaakintensiteit. Het schaaltje plaatst men rechtstreeks op het rooster en zal na vijf minuten voor een geurige rookontwikkeling zorgen die 20 tot 30 minuten aanhoudt met een aromatische rooksmaak als eindresultaat.

3pak rookmot

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?