Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Point-Virgule bbq rookdoosjes

Het Belgische merk Point-Virgule heeft elk jaar weer iets nieuws voor op de bbq en dit jaar hebben ze 6 verschillende rookdoosjes ontwikkeld waarmee je vlees, gevogelte of vis een heerlijke ‘rooksmaak’ geeft.

Point-Virgule rookdoosjeDe doosjes “Smoke It All” zijn met verschillende types rookmot ontwikkeld die door hun samenstelling, op basis van in een oven gedroogd beukzaagsel en assortiment aan kruiden, een aparte en fijne rooksmaak geven. De doosjes kunnen zowel op een gas- als houtskoolbarbecue gebruikt worden. Zo is er een doosje dat erg geschikt is om lam, rund of wild te roken met rozemarijn en jeneverbessen maar ook tijm, marjolein, koriander en anijs. Voor vis en zeevruchten, gevogelte en lam kan je een doosje gebruiken met laurier, ui, nagelpeper, koriander, look en mosterdzaad. En voor het roken van varken, lam of gevogelte zorgt is er een doosje samengesteld met onder meer gember en look voor extra smaakintensiteit. Het schaaltje plaatst men rechtstreeks op het rooster en zal na vijf minuten voor een geurige rookontwikkeling zorgen die 20 tot 30 minuten aanhoudt met een aromatische rooksmaak als eindresultaat.

3pak rookmot

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?