You are here: Home » Accessoires » Moederdagtip; Roomba 880 stofzuigrobot

Moederdagtip; Roomba 880 stofzuigrobot

geschreven door Constance

De perfecte Moederdagcadeautip is de Roomba 880 stofzuigrobot. Want als je een Roomba cadeau doet heb je thuis een schone vloer en je moeder heeft tijd om leuke dingen te gaan doen.

roombaDe Roomba 880-stofzuigrobot van iRobot, met het revolutionaire Aeroforce-reinigingssysteem, verwijdert vijftig% meer vuil, stof, haren, afval en schadelijke allergenen dan eerdere Roomba-generaties. Hij bergt alles op in een afgedichte bak met HEPA-filter, zodat niemand de viezigheid inademt: ideaal voor mensen met allergieën of huisdieren. Zelfs aan het onderhoud hoeft mama haar handen niet vuil te maken, want de Roomba 800-serie stofzuigrobots zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Een vuildetectie-systeem zorgt ervoor dat de Roomba intensiever schoonmaakt daar waar meer viezigheid ligt.

roomba 880De Roomba 880 stofzuigt waar en wanneer je maar wilt, tot wel zeven keer per week,  dankzij de programmeerfunctie en de Virtual Wall Lighthouse, waarmee je verschillende ruimtes afbakent. Hij past zich automatisch aan elke vloersoort aan en reinigt vloerbedekking, tegels, hout en laminaat. Zelfs de muren gaat hij te lijf: dankzij de muur-volg-functie en de ronddraaiende borstel aan de zijkant worden muren en plinten ultraschoon, tot in de verste hoeken. En is de batterij leeg? Dan keert deze slimme stofzuigrobot automatisch terug naar zijn Home Base om op te laden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com