You are here: Home » Reisgadgets » IKEA lanceert oplaadstations in meubels

IKEA lanceert oplaadstations in meubels

geschreven door Constance

Het klinkt misschien nog als toekomst muziek, meubels die je mobieltje of tablet opladen. Maar vanaf nu kan je hiervoor terecht bij IKEA want zij hebben oplaadstations in een aantal meubels geplaatst.

lamp met opladerMet de IKEA Wireless Charging designcollectie kan je je smartphone of tablet opladen via een nachtkastje of bureaulamp en hiermee komt er einde aan losse kabels. En heb je gelijk een mooie combinatie van functioneel en design.

lampDe Wireless Charging collectie bestaat uit een aantal nieuwe stijlvolle meubels met ingebouwd draadloos oplaadstation, zoals het SELJE nachtkasje en de RIGGAD bureaulamp. Ook bevat de collectie diverse losse mobiele oplaadstations, NORDMÄRKE, die je overal in huis kan neerleggen zodat je van elke gewenste plek een draadloos oplaadstation maakt. Daarnaast zijn er oplaadstations zoals MORIK en JYSSEN die je eenvoudig kan monteren in bestaande meubels, zodat je ook van je bestaande tafel, bureau of nachtkastje een draadloze oplaadplek maakt.

oplaadplankOm een smartphone of tablet draadloos op te laden, moet deze beschikken over de zogenoemde Qi standaard. Heeft het toestel deze ingebouwde functie niet, dan biedt IKEA speciale VITAHULT oplaadhoesjes die je eenvoudig om je iPhone of Samsung toestel doet. Je legt je smartphone of tablet vervolgens op het plusteken en het toestel laadt op. Alle Wireless Charging producten hebben bovendien een USB-uitgang, zodat je ook andere apparatuur eenvoudig kan aansluiten en opladen.

opladers

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com