Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
  • Moederdag cadeautip: CATRICE make-up Moederdag cadeautip: CATRICE make-up
  • Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone
  • Test; Coravin wijnsysteem Test; Coravin wijnsysteem
  • Moederdag Tip; Geef moeder een cocktail cadeau Moederdag Tip; Geef moeder een cocktail cadeau
  • Moederdag Tip; Estée Lauder Pleasures Moederdagset Moederdag Tip; Estée Lauder Pleasures Moederdagset
shoppen

Australian specials voor Moederdag

Chocolade en Moederdag, dat is voor Australian het perfecte cadeau idee. Want het hele jaar rennen moeders van hot naar her om het gezinsleven draaiende te houden. Op Moederdag staat de dag in het teken van verwennerij en Australian weet precies hoe ze moeders moeten verwennen, namelijk met een eetbare dosis aan geluk.

Australian chocolade hart in blikEr is voor iedere moeder wat wils met chocoladeharten in alle soorten en maten. Tover deze Moederdag samen met Australian een lach op het gezicht v an de liefste mama’s van de hele wereld!

Maak jouw cadeau nog persoonlijker met een chocolade hart in een mooi bewaarblik. Naast de keuze uit crispy melk, crispy puur, crispy white of een vulling met marsepein, kan je een persoonlijke boodschap toevoegen speciaal voor je moeder.

Australian chocolade hart met noten
Of wat dacht je een hart met vers gebrande amandelen, hazelnoten en pecannoten. Verkrijgbaar in melk, puur, melk met noten, puur met noten.

Voor iedereen die niet kan kiezen, is er een  collectie chocoladeharten van melk, pure-, witte, of aardbeien chocolade gevuld met amandelen, hazelnoten, pistache- en pecannoten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?