You are here: Home » Accessoires » Earpods blijven beter zitten met SPRNG clips

Earpods blijven beter zitten met SPRNG clips

geschreven door Constance

Het schijnt dat de Apple’s EarPods beter in je oren blijven zitten tijdens het sporten dan de eerdere oordopjes die bij de iPhone werden geleverd. Maar heb je toch problemen hebben, schaf dan een setje SPRNG clips aan.

sprng clipEn nu heb ik wel geen iPhone maar ik herken het geworstel met in-ear headsets als geen ander, want bij mij blijft geen enkele set, zonder hulpmiddelen zitten.

SPRNG clips zijn haakjes die je aan je Earpods zet en hiermee kan je je oordopjes beter in je oren kunt klemmen. En zoals je in de video kunt zien moet je je Earpods wel op een speciale manier in je oren stoppen. SPRNG clips pasen alleen op de EarPods maar zijn wel geschikt voor kinderen als volwassenen.

[vimeo]https://vimeo.com/71101292[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com