You are here: Home » Accessoires » Test; AOC U3477 monitor

Test; AOC U3477 monitor

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik een artikel geschreven over de ergonomische monitors van AOC, dus toen mij werd gevraagd of ik 2 weken lang zo’n monitor wilde testen zei ik geen nee. Dus is de AOC U3477 pqu monitor bij mij thuis afgeleverd.

aoc monitor testNu test ik regelmatig allerlei apparaten en de ene zitten deze in kleine dozen en de andere keren zijn de verpakkingen wat groter. Maar de doos waarin de AOC monitor verpakt zat was bijzonder groot, dus toen kreeg ik wel een donkerbruin vermoeden dat ik niet een ‘normaal’ formaat monitor moest gaan uitpakken. En dat was inderdaad het geval.

De installatie van de AOC monitor is reuze eenvoudig; je moet eerst de, in hoogte verstelbare, voet aan het beeldscherm vastmaken en daarna de, verschillende bijgeleverde, kabels aansluiten. En vervolgens kan je, met behulp van de cd-rom, het beeldscherm helemaal naar jouw smaak instellen.

Ik heb eerst mijn bureau moeten leegruimen want anders paste de testmonitor niet en de eerste uren heb ik ontzettend moeten wennen aan het formaat. Maar dat was na 1 dag helemaal over en leek het net of het ‘reuze’ scherm er al jaren stond. Dus dat wordt wennen als as dinsdag de koerier het review model weer komt ophalen.

achterkant aoc monitorNu vraag je je misschien af, voor wie is dit 34 inch scherm nu precies geschikt of bedoelt. De enthousiaste gamer wordt hier erg blij van, evenals de (thuis)werker die regelmatig foto’s bewerkt of regelmatig 2 browser naast elkaar heeft openstaan.

Hier staat mijn huidige beeldscherm voor het testexemplaar. En let even op het verschil in grootte

Hier staat mijn huidige beeldscherm voor het testexemplaar. En let even op het verschil in grootte

Conclusie; In 1e instantie moest ik wel wennen aan het grote formaat en had ik ook het idee dat voor mijn pc gebruik, ik het verschil in grootte niet optimaal zou kunnen benutten. Maar na een paar uur testen en uitproberen was ik om, en vind ik echt reuze jammer dat ie weer terug moet. Er is 1 nadeel; je moet eerst je bureau opruimen en opnieuw indelen dan kan je hem pas kwijt 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com