Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Endless Jewelry lanceert sieradenlijn met Jennifer Lopez

Endless Jewelry is een samenwerking aangegaan met Jennifer Lopez en hebben een speciale lijn armbanden en bedels met het merk JENNIFER LOPEZ geïntroduceerd.

IMG_4577Endless Jewelry staat bekend om haar grote assortiment kleurrijke armbanden en klassieke bedeltjes die de Europese en Amerikaanse markt veroverd hebben en heeft in slechts 14 maanden in meer dan 20 landen naam gemaakt. Alleen in Europa zijn er al meer dan 3.000 winkels waar de collecties verkrijgbaar zijn.

JLO_gold_braceletNu hebben Endless en Jennifer Lopez de handen ineengeslagen en presenteren zij een gloednieuwe collectie met prachtige sieraden, unieke armbanden en bedels die de glamour van Jennifer Lopez en de kwaliteit van Endless Jewelry weerspiegelen. De collectie zal vanaf september verkrijgbaar zijn bij de betere Europese juwelierszaken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?