You are here: Home » Beauty » Limited Edition ‘Nomadic Traces’ by Catrice

Limited Edition ‘Nomadic Traces’ by Catrice

geschreven door Constance

Over 2 maanden ligt de Limited Edition ‘Nomadic Traces’ by Catrice in de winkel. En deze collectie make-up is een combinatie van Exotisch en Etno. Een passievolle rondreis door nieuwe gebieden. Een uitnodiging voor een reis naar de woestijn om de schoonheid van de Oriënt te ontdekken.

nomadic traces

De nieuwste modetrend in Etnocouture is zomers, sensueel en luxueus: een moderne mix van patronen en intense kleuren. Limited Edition “Nomadic Traces” by CATRICE sluit perfect aan bij deze modetrend. Lichtrood en intens blauw worden gecombineerd met rustig grijsbruin, warm goud, zacht nude en heldere abrikoostinten. De must-haves van deze collectie: de Powder Eye Shadows, de Matt Bronzer met een uniek reliëfpatroon en de tattoo pen, waarmee je het eenvoudig symbolen op je huid tovert.

Nomadic Traces Powder Eye Shadow C01

Nomadic Traces by CATRICE – Powder Eye Shadow. De zachte poederoogschaduw met satijnfinish verschijnt in twee luxueuze varianten, donkerbruin en savanne, elk met een weelderige goudgloed. In combinatie met het prachtige reliëfpatroon doet het denken aan de schitterende zonsopkomst in de Sahara. Verkrijgbaar in Wanderluxe en Savanna’s Gold.

Nomadic Traces by CATRICE – Longlasting Eyeliner Pen. Creëer heel eenvoudig de meest precieze eyeliner stijlen en patronen met de langhoudende gel eyeliner pen. De penselen zijn gedecoreerd met een moderne vertaling van oriëntaalse ornamenten en verrijken de collectie met twee kleuren: Electric Blue en Nearly Black. Ook te koop in Leap In The Dark en Trip Into The Blue.

Nomadic Traces by CATRICE – Matt Bronzer. De Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het opvallende reliëf doet denken aan zonnestralen en is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen. Verkrijgbaar in Brave Bronze.

Nomadic Traces by CATRICE – Matt Lip Colour. De heldere nuances van de Matt Lip Colours maken een waar statement. De twee moderne roodtinten hebben een matte textuur en een overweldigende sensualiteit. Bijzonder praktisch: beide versies zijn verkrijgbaar als chubby pen. Verkrijgbaar in Nomaddicted To Red en Urban Red.
Nomadic Traces by CATRICE – Nail Lacquer. Vier ultieme kleuren met ultieme dekking. Electric blauw en rood hebben een matte finish terwijl het warme goudbruin en fris perzik een overtuigende glans bieden. Het dessin doet denken aan Arabische nachten en valt op dankzij de moderne interpretatie van oriëntaalse patronen. Verkrijgbaar in Wanderluxe, Boundless Peach,  Nomaddicted To Red,  Trip Into The Blue.

Nomadic Traces Tattoo Pen openNomadic Traces by CATRICE – Tattoo Pen. Maak gemakkelijk en snel een tattoo indruk met de Tattoo Pen. Met de praktische applicator breng je, bijv. het oneindigheidssymbool,  aan op de schone, droge huid, en gemakkelijk weer te verwijderen met een gewone make-up remover. Verkrijgbaar in Road to Infinity.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com