You are here: Home » Accessoires » Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse

Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse

geschreven door Constance

Logitech introduceert de MX Master Wireless Mouse en deze is ontworpen om te werken op meerdere schermen en besturingssystemen tegelijk en hierdoor de meest geavanceerde muis die Logitech ooit gemaakt heeft. De Logitech MX Master Wireless Mouse is vanaf volgende maand (april) te koop.

Logitech MXMasterMouse

De MX Master combineert Logitech’s jarenlange innovaties op het gebied van muizen met een met de hand vormgegeven ontwerp en is gelijk de nieuwe standaard voor een nauwkeurige, snelle en comfortabele navigatie op de computer, laptop en tablet. De MX Master is met name geschikt voor iederen die op meerdere schermen, apparaten en besturingssystemen tegelijk werken. Met de nieuwe muis heb je optimale controle en precisie voor het effectief werken in een omgeving waarin multitasking vereist is.

Deze muis zorgt voor maximaal comfort en is met de hand gemaakt voor de juiste controle en snelheid. De vorm van de muis ondersteunt de hand en pols in een natuurlijke positie, wat samen met zijn goed gepositioneerde knoppen en wielen zorgt voor een prettige gebruik. De MX Master beschikt over een aanpasbaar scrollwiel, waarmee je eenvoudig kan overschakelen van click-to-click naar supersnel scrollen. Dankzij het innovatieve duimwiel kun je zowel side-to-side scrollen als snel switchen van pagina.

Via de meegeleverde Logitech Unifying-ontvanger of Bluetooth Smart-technologie is de MX Master te koppelen met zowel Windows- als Mac-computers. De muis kan worden verbonden met maximaal drie apparaten, zodat je tegelijk kunnen werken op je desktop, laptop of tablet. Met een druk op de Logitech Easy-Switch-knop kan gemakkelijk geswitcht worden tussen de gekoppelde devices. De MX Master beschikt over een aanpasbare knop die de gebaren van Mac-computers overneemt, zodat je meer en sneller taken gedaan krijgt.

MXMasterMet behulp van de Logitech Options-software kunnen knoppen en acties aangepast worden aan jouw behoeften. De Logitech Darkfield Laser biedt superieure tracking op vrijwel elk oppervlak, zelfs op glazen en hoogglans oppervlakken. De MX Master heeft een oplaadbare batterij die, volledig opgeladen en afhankelijk van het gebruik, meegaat tot 40 dagen. Een controlelampje geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Vier minuten opladen is voldoende om de muis een dag lang te gebruiken. De MX Master kan tijdens het opladen gewoon gebruikt worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com